Siniša Mali: Grad podržava projekat „Bitef zona”

Gradonačelnik je ovom prilikom podržao inicijativu Bitef teatra da se na Skveru Mire Trailović realizuje projekat „Bitef zona” u susret jubilarnom, pedesetom Bitef festivalu

  • 0

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali obišao je danas Bitef teatar i razgovarao sa direktorom teatra Milošem Latinovićem o planovima za naredni, 49. Bitef festival, kao i o budućoj saradnji grada i ove kulturne ustanove od posebnog značaja za Beograđane.

Gradonačelnik je ovom prilikom podržao inicijativu Bitef teatra da se na Skveru Mire Trailović realizuje projekat „Bitef zona” u susret jubilarnom, pedesetom Bitef festivalu, koji se održava naredne godine.

Grad Beograd podržava inicijativu da se na Skveru Mire Trailović realizuje projekat „Bitef zona”, kao jedan od pratećih programa 50. Bitefa. Ovaj projekat je zamišljen kao program Bitef taeatra, koji bi od 2016. godine delovao pod istim nazivom kao stalna letnja scena. Porazgovarali smo i o programu za predstojeću sezonu i očekujem da će ove godine Bitef biti bolji, i po sadržaju i po broju posetilaca, od prošlogodišnjeg – istakao je gradonačelnik.

On je dodao da će do 1. septembra Skver Mire Trailović biti u potpunosti raščišćen od nelegalnih prodavaca i da će se krenuti u realizaciju „Bitef zone”, kako bi sve bilo pripremljeno do kraja proleća sledeće godine.

Sastanku su prisustvovali i glavni gradski urbanista Milutin Folić, sekretar za kulturu Vladan Vukosavljević i autorke projekta „Bitef zona” Vesna Bogunović i Jelena Stojanović.

(Telegraf.rs / Beoinfo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA