ŽENI RAZBIJENA GLAVA U AUTOBUSU, PREVEZENA U URGENTNI: Od udarca sve je zaboravila!

- Žena stara oko 68 godina, putnik u autobusu, teže je povređena oko 19.30 časova na uglu ulica Kirovljeve i Lješke, rekla je Macura. Ona je zadobila povredu glave, razderotinu na potiljku i šaci, nije se sećala događaja, a prevezena je u Urgentni centar - istakla je portparol Hitne pomoći

  • 1

Tokom noći u Beogradu su se dogodila četiri saobraćajna udesa u kojima su četiri osobe povređeno, od kojih je jedna starija žena teže povređena kao putnik u autobusu, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

- Žena stara oko 68 godina, putnik u autobusu, teže je povređena oko 19.30 časova na uglu ulica Kirovljeve i Lješke, rekla je Macura. Ona je zadobila povredu glave, razderotinu na potiljku i šaci, nije se sećala događaja, a prevezena je u Urgentni centar - istakla je portparol Hitne pomoći.

Muškarac star oko 27 godina, vozač motocikla, u udesu oko 22.30 na Trgu Republike zadobio je oguljotine obe podlaktice i razderotinu jagodične regiije, a prevezen je u Urgentni centar, kazala je Macura.

Dve osobe povređene su u udesu oko 19.10 časova u Surčinskj ulici, istakla je portparol Hitne pomoći.

Žena stara 38 godina je u zadobila istegnuće vrata, a ženska osoba stara 27 godina imala je povredu ramena, rekla je Macura i dodala da su prevezene u KBC Bežanijska Kosa.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nana

    31. jul 2015 | 14:49

    Ja očekujem da meni plate kad se vozim tim opasnim prevoznikom, doduše retko, kartu više neću da plaćam!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA