NEVEROVATAN SNIMAK SA SRPSKOG FAKULTETA: Fizički obračun profesora i studenata?!

Studenti koji su postavili ovaj snimak na Youtube tvrde da ih je profesor fizički napao, pogledajte snimak i procenite sami koliko to odgovara istini

  • 68

Na Jutjub kanalu je osvanuo video na kojem se vidi, kako tvrde studenti, da "profesor Dragoljub Kečkić fizički napada studente.

 

NOĆNA MORA ZA STUDENTE: Kod ove profesorke samo dvoje godišnje položi ispit! Evo šta ona kaže na to (FOTO)

 

Taj video je navodno načinjen 2012. godine, tokom blokade Matematičkog fakulteta Univerziteta u Beogradu u kojoj je učestvovao i mladić koji je se potpisao kao "anonimni student Matematičkog fakulteta" i koji je preneo ovu informaciju medijima.

 

- Tokom blokade Matematičkog fakulteta Univerziteta u Beogradu koja se desila 2012. godine i u kojoj sam i ja učestvovao, načinjen je video-snimak profesora Dragoljuba Kečkića koji fizički nasrće na studente i studentkinje i napada ih - napisao je anonimni student Matematičkog fakulteta, i nastavio: - Smatram da je ovakvo ponašanje nedopustivo, posebno pošto je u pitanju osoba na poziciji autoriteta na tom fakultetu. Tokom čina nasilja profesor veselo pozira za kamere studenata (koji su snimali sa svojih telefona). Pomenuti profesor je studentima pretio i dovođenjem privatnog obezbeđenja da nas "rastera".

 

On zatim podseća i da je "tokom blokade Filozofskog fakulteta, koja se odigrala godinu dana ranije privatno obezbeđenje i bilo dovedeno i korišćeno protiv studenata".

 

Foto: Printskrin: YouTube / Paul Erdos

Foto: Printskrin: YouTube / Paul Erdos

 

- Ja sam student tog fakulteta. Želim da skrenem pažnju javnosti na apsolutno neprihvatljivo nasilničko ponašanje profesora, a znamo da je pozicija profesora na Univerzitetu praktično neopoziva i da de fakto ne postoje "zvanični kanali" kojima bi se studenti mogli obratiti za ovako nešto, a da budu sigurni da po njih neće biti reperkusija. Razlog zbog kojeg ovaj snimak tek sada šaljem je što sam ga tek sada pronašao - kaže anonimni i dodaje: - Molim vas da na neki način skrenete pažnju javnosti na ovaj događaj, iako se odigrao pre tri godine jer profesor Kečkić i dalje neometano radi na Matematičkom fakultetu.

 

Tokom koškanja i otimanja studentata i profesora oko jedne školske klupe, čuje se i kako jedna studentkinja uzvikuje: "Zovite policiju, ugrožen je život studenata".

 

Na osnovu onog što se vidi na snimku, reklo bi se da su komentari ove studentkinje najblaže rečeno preterani, jer je profesor pokušavao da uđe u slušaonicu.

 

Ali najbolje je da pogledate kako je to izgledalo i sami procenite o čemu je ovde reč:

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • L

    31. jul 2015 | 15:52

    Jasno se vidi da nijednog studenta takao nije

  • Gaga

    31. jul 2015 | 17:44

    Које овде кога напао и ко је насилан,види се,безобразни студенти који не мају ни васпитања ни културе.И, шта су сада са овим видеом хтели да постигну?

  • tosayxxx

    31. jul 2015 | 14:33

    Ja bih ove dilkane od studenata sve izbacio sa fakulteta i poslao krivicnu prijavu!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA