IZA KULISA SAMITA OEBS-a: Dok se šefovi preznojavaju, pogledajte kako se delegacije zabavljaju (FOTO)

U iščekivanju završetka dvodnevnog skupa, dok šefovi delegacija pregovaraju iza zatvorenih vrata, njihovi saradnici čekaju u dugim hodnicima Beogradske arene - telefonirajući, surfujući na internetu, ispijajući kafe i sokove

  • 0

U završnici 22. Ministarskog saveta OEBS-a, dok se iza zatvorenih vrata usaglašavaju odluke, članovi delegacija i novinari na razne načine "ubijaju vreme" - od igranja video igara, pravljenja "selfija", pa do dremanja.

BEOGRAD JE CENTAR SVETA! Pogledajte kako je izgledalo otvaranje SAMITA OEBS-a (VIDEO)

Ministarski savet bi večeras da usvoji deklaracije koje se donose konsenzusom. Završna sednica je prvobitno bila zakazana za 14 sati, ali je u više navrata pomerana.

SVETSKI MOĆNICI SASTALI SU SE U BEOGRADU: Evo šta su im u ime Srbije PORUČILI Vučić i Nikolić! (FOTO) (VIDEO)

U iščekivanju završetka dvodnevnog skupa, dok šefovi delegacija pregovaraju iza zatvorenih vrata, njihovi saradnici čekaju u dugim hodnicima Beogradske arene - telefonirajući, surfujući na internetu, ispijajući kafe i sokove.

Foto: Tanjug/Oksana Toskić Foto: Tanjug/Oksana Toskić

Neki su mesto za sedenje našli na podu, a neki jednostavno dremaju u mirnijem kutku medija centra.

Foto: Tanjug/Oksana Toskić Foto: Tanjug/Oksana Toskić

Za to vreme, na drugom spratu arene, kod južnog ulaza, učesnici samita, od organizatora do novinara, fotografišu se na zvaničnom OEBS-ovom fotoautomatu. Osim što će uspomenu dobiti odštampanu kao razglednicu, moći će sa drugima da je podele i na zvaničnom sajtu OEBS-a.

Foto: Tanjug/Oksana Toskić Foto: Tanjug/Oksana Toskić

Neki su poželeli da se nađu u cipelama Lavrova, Kerija, Mogerinijeve i Vučića, pa su se fotografisali ispred panoa sa logom OEBS-a, gde je juče, zajedničkom fotografijom ministara, počeo ovaj skup u Beogradu.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA