POBEDA TELEGRAFA: Asfaltiran KRATER U VOJVODE STEPE i izbegnuta tragedija! (VIDEO) (FOTO)

Ovog puta se, srećom, nije čekalo da neko izgubi život, da bi nadležni reagovali i otklonili problem, pa se u toku dana situacija promenila i opasni krater je popunjen

  • 8

Nakon reakcije "Telegrafa" i tekstova o nizu saobraćajnih nezgoda zbog ogromne rupe u Ulici vojvode Stepe u Beogradu, u kojima je juče i sinoć oštećeno ko zna koliko automobila - a neko je mogao i da pogine - ovo oštećenje je brzo sanirano!

(VIDEO) DA LI TREBA NEKO DA POGINE? Ljudima otpadaju delovi sa automobila zbog neobeležene rupe u VOJVODE STEPE

Pošto nam se u toku prethodne večeri javilo nekoliko čitalaca žaleći se na ovaj problem i oštećenje svog vozila, naš reporter izašao je na lice mesta i za samo 15 minuta bio svedok oštećenja više automobila.

Jedan za drugim naletali su na neobeleženu rupu prečnika dva metra, koju u mraku nisu mogli da primete, ostavljajući za sobom delove svog automobila ili prosuto ulje, koje je tek moglo da izazove neki lančani sudar.

KRATER U CENTRU BEOGRADA UNIŠTIO ČOVEKU AUTO: U Ulici vojvode Stepe vozači se kockaju sa životima zbog ogromnih rupa! (VIDEO)

Beograđanin koji je, vozeći brzinom od 40 kilometara na čas, pocepao karter pozvao je policiju, a zatim i Komunalnu policiju da naprave uviđaj ne bi li se ovaj problem što pre rešio.

Uprkos tome, ova rupa - ili bolje reći krater u asfaltu - nije bila ni popunjena ni obeležena u narednim satima.

Ovog puta se, srećom, nije čekalo da neko izgubi život, da bi nadležni reagovali i otklonili problem, pa se u toku dan situacija promenila, ali je pitanje da li bi do toga došlo da odmah nismo reagovali na žalbe građana.

S obzirom na to da je ova ulica rekonstruisana punih 13 meseci, ovakvo oštećenje na njoj je nedopustivo - utoliko pre što ne predstavlja usamljen slučaj u prestonici - jer govori o kvalitetu izvršenih radova.

Pišite nam u svojim komentarima da li ste imali slična iskustva i u kom delu grada.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ogi

    22. decembar 2015 | 18:24

    Odlicno,samo nastavite.Moram reci da izem drzavu u kojoj je novinari grade!

  • TrN

    22. decembar 2015 | 17:13

    Cestitam Telegrafu!

  • Vlaja

    22. decembar 2015 | 18:47

    Kome ja da posaljem sliku medak 3 , ulica nije asfaltirana samo posuta tucanikom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA