Imlek, Bambi i Knjaz Miloš ulepšali mališanima iz Zvečanske poslednje dane zimskog raspusta

Kako bi zimska čarolija bila upotpunjena, povodom zatvaranja klizališta, svi prolaznici su imali priliku da uživaju u prizoru šarenih lampiona koje su deca puštala u vazduh povodom zatvaranja popularnog gradskog klizališta

  • 0

Kompanije Imlek, Bambi i Knjaz Miloš u saradnji sa savezom hokeja na ledu Srbije, ulepšale su mališanima iz domova za nezbrinutu decu poslednje dane zimskog raspusta i tom prilikom za njih organizovale školu klizanja.

Osnovci iz domova "Zvečanska" uživali su učeći različite veštine i tehnike klizanja na ledu, dok su ih po završetku sačekala i omiljena slatka iznenađenja u vidu Plazma XXL čokoladice i Moja Kravica čokoladnog mleka.

Foto: Promo Foto: Promo

Kako bi zimska čarolija bila upotpunjena, povodom zatvaranja klizališta, svi prolaznici su imali priliku da uživaju u prizoru šarenih lampiona koje su deca puštala u vazduh povodom zatvaranja popularnog gradskog klizališta.

Kompanija Moji Brendovi, u okviru koje posluju kompanije Imlek, Bambi i Knjaz Miloš, u saradnja s Gradom Beogradom i Centrom beogradskih festivala (Cebef-om), ove zime se potrudila da, u okviru aktivnosti koje su organizovane na omiljenom gradskom klizalištu, obraduje najmlađe sugrađane i ulepša im novogodišnje praznike i hladne zimske dane.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA