TEŠKA NOĆ U BEOGRADU: Automobil se prevrnuo kod Zoološkog vrta, ima povređenih!

- Dvojica muškaraca od 22 i 28 godina lakše su povređena kada se oko 4.30 sati kod okretnice tramvaja u blizini Zoološkog vrta prevrnuo automobil - rekli su u Hitnoj pomoći

  • 1

U tri saobraćajne nezgode koje su se tokom noći dogodile u Beogradu, četiri osobe lakše su povređene, rečeno je jutros agenciji Beta u gradskoj službi Hitne pomoći.

 

Taksista oborio pešaka na Terazijama, pa izbila opšta tuča!

 

- Dvojica muškaraca od 22 i 28 godina lakše su povređena kada se oko 4.30 sati kod okretnice tramvaja u blizini Zoološkog vrta prevrnuo automobil - rekli su u Hitnoj pomoći.

 

Macura je dodala da je 19-godišnja devojka lakše povređena u udesu koji se oko 5.45 dogodio na Zrenjaninskom putu, na skretanju za Padinsku skelu.

 

Muškarac (30) povređen je u udesu koji se oko 20.30 časova dogodio u ulici Ljubice Luković, rečeno je u Hitnoj pomoći.

 

Ekipe Hitne pomoći obavile su tokom prošle noći 138 intervencija, od čega na javnom mestu 25, a pomoć lekara najčešće su tražili astmatičari i osobe koje boluju od hipertenzije.

 

Tokom jučerašnjeg dana, u Beogradu se dogodilo sedam udesa u kojima nije bilo teže povređenih, a ekipe Hitne pomoći imale su 121 intervenciju.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlajko

    14. februar 2016 | 12:03

    Vozili polako pa se prevrnuli, beogradski vozaci tako voze.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA