BILI SMO NA JULIJANINOM 101. ROĐENDANU: A onda nas je iznenadila savetom za DUGOVEČNOST koji niko nije očekivao! (VIDEO)

- Nema recepta za dugovečnost, samo polako i sigurno. Živela sam kako sam htela, jela sam šta sam htela, išla sam gde sam želela... - rekla je Julijana Skopljak (101)

  • 6

Julijana Skopljak, naizgled obična, dobrodržeća baka proslavila je danas 101. rođendan. Iako biste očekivali da je u njenim godinama osoba okružena decom, unučićima i praunučadima, ona nema nikog. U stvari, samo sestričinu u Hrvatskoj, odakle i ona vuče korene, iz Kutine.

Julijana je u dom "Stacionar" došla pre mesec dana, ali su u njenu čast odlučili da joj ulepšaju ovaj dan, jer, ipak, ne doživljava se svaki dan 101. rođendan!

I NA NJIH NEKO MISLI: Stigla donacija za Dom za stare na Karaburmi! (FOTO)

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Na oko zdravu, sa dobri sluhom, veselu i razgovorljivu, upitali smo je - Koji je njen recept za dugovečnost:

- Nema recepta, samo polako i sigurno. Živela sam kako sam htela, jela sam šta sam htela, išla sam gde sam želela... - rekla je Julijana i dodala:

- Želim vam svima da doživite moje godine.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

POJELI TORTU NA VASKRS, PA UMRLI? Podneta prijava zbog trovanja SALMONELOM!

Uz veliku tortu koju je za nju priredilo osoblje doma, divan dan su joj ulepšali i pevačica Zorana Pavić sa pesmom "Ne dam ti da ostariš" i hor Doma penzionera Voždovac koji je za nju pevao "Divan dan", "U ranu zoru" i druge pesme.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Pogledajte šta vam je Julijana poručila za rođendan:

A evo koju je pesmu hor Doma penzionera Voždovac otpevao Julijani:

(S.V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA