≫ 

SRBIJO, UPOZNAJ PAVLA JUNAČINU: Posle 15 godina - treće dete, neverovatan osećaj! (FOTO)

- Dasa na tatu, a na mamu da bude lep i pametan - složili su se roditelji

  • 4
Foto: Petar Stojanović Foto: Petar Stojanović

"Ala je lep ovaj svet, onde potok, onde cvet, tamo njiva, ovde sad, evo sunce, eno hlad! Tamo Dunav zlata pun, onde trava, ovde žbun. Slavuj pesmom ljulja lug, ja ga slušam i moj drug". Ovo su stihovi jedne od Zmajevih dečjih pesama, koje stoje na zidu čekaonice porodilišta, dok tate i ostali članovi porodice željno iščekuju mamu i novu bebu.

BEBA DANA: Ova preslatka devojčica će vam ulepšati dan! (FOTO)

U zajedničkoj akciji sa porodilištem GAK "Narodni front", portal Telegraf je uz saglasnost novopečenih roditelja svaki dan objavljuje nekoliko fotografija i kratkih priča o bebama koje su tek došle na svet u ovom porodilištu.

BEBA DANA: Mali Relja je najposebnija beba u Srbiji! Evo i zašto (FOTO)

U subotu 4. juna, na svet je došao Pavle Stanojević. Ovaj "dasa", ima 3,7 kilograma, a dugačak je čitavih 55 centimetra.

- Mama je ponovo zaljubljena - rekao nam je tata Nebojša, koji je dobio drugog sina posle 15 godina.

Porođaj je protekao u najboljem redu, bez ikakvih komplikacija. Mama je potpuno opuštena, i govori nam o tome, kako je to po treći put biti blagoslovena.

- Neverovatan osećaj, posle toliko godina - kaže mama Vesna sa osmehom na licu, i dodaje da je žena najlepša posle trećeg deteta.

Foto: Promo Foto: Promo

Oni već imaju dvoje dece, sina (15), i  stariju ćerku (18), koja je odabrala ime, po svetom apostolu Pavlu. Prema rečima majke, oni jedva čekaju brata, i biće joj velika podrška za sve što bude trebalo oko Pavla.

Na pitanje šta bi poručili svom mališanu, kada bude stasao da pročita ove reči, oboje su se složili:

- Neka bude dasa na tatu, a lep i pametan na mamu - skoro u isti u glas rekoše ponosni roditelji. Porodica Stanojević srećno odlazi u Svilajnac sa novim, kako kažu, sada omiljenim članom.

Dragi Pavle, novinari i urednici Telegrafa ti žele srećno odrastanje i život, divno detinjstvo, radost, uspeh i puno ljubavi!

(V.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA