≫ 

UŽAS U OSNOVNOJ ŠKOLI: Devojčica plakala na času, UČITELJICA JE PONIŽAVALA I TERALA DECU DA JE IMITIRAJU!

Prema majčinim rečima, devojčica koja prima ozbiljnu medicinsku terapiju sa čime je profesorka bila upoznata, prošle nedelje na času istorije bila izložena "najblaže rečeno nepedagoškoj torturi profesorke istorije"

  • 24

Gradskoj prosvetnoj inspekciji u Beogradu upućena je prijava protiv profesorke istorije u jednoj osnovnoj školi OŠ "Mladost" Lj. N., zbog "nepedagoških postupaka prema učenici šestog razreda A. N".

Zbog OVE pesme studenti u Srbiji RAZAPELI su na krst svoju PROFESORKU! (FOTO) (VIDEO)

Inspekciji se obratila M.J., devojčicina majka, posle incidenta koji se dogodio prošle nedelje na času istorije.

POSTUPAK PROFESORKE MATEMATIKE RASPAMETIO UČENIKE: Poslednju lekciju maturanati nikada neće zaboraviti (FOTO)

Prema majčinim rečima, devojčica koja prima ozbiljnu medicinsku terapiju sa čime je profesorka bila upoznata, prošle nedelje na času istorije bila izložena "najblaže rečeno nepedagoškoj torturi profesorke istorije".

A. N. je, navodi majka, posle dve petice iz istorije prozvana da odgovara poslednju lekciju, koju su učili kad nije bila na času. "Nije znala, dobila je jedinicu i u tome nema ništa sporno... Ona se rastužila, počela je da plače i zamolila da izađe do toaleta, kako ne bi smetala”, navodi M. J.

Foto: Profimedia/Wavebreak Foto: Profimedia/Wavebreak

Pošto deca snimaju profesore kada ispituju, kako bi kod kuće vežbali, telefon je ostao uključen. Na snimku se čuje, kako posle nekoliko minuta u toalet ulazi profesorka i počinje da vrišti, čuje se kako se dete guši i ne može da dođe do vazduha, pišu "Novosti".

Profesorka je na silu vraća u učionicu i podstrekuje đake: "Ajde deco, možemo svi da plačemo". Oni počinju histerično i podrugljivo da je imitiraju, a profesorka ih u tome podržava. Majka ističe da je A.N. ambiciozna, ali da kod kuće nema nikakvog pritiska na nju.

POHOTNA PROFESORKA MAFIJAŠ: Imala je seks sa učenikom (14), a onda mu je poklonila NEŠTO OPASNO

Direktorka škole Vesna Jocić potvrdila je da je upoznata s ovim događajem. Ona ističe da je zbog kraja školske godine i zaključivanja ocena povećan pritisak na decu, ali i na nastavnike.

- Ako je koleginica postupila nepedagoški, treba da snosi posledice - rekla je direktorka, i dodala:

- Kada je devojčica otišla do toaleta uplakana, ona je krenula za njom da vidi da li je dobro. Po povratku u učionicu A. N. je nastavila da plače, što je smetalo ostalim đacima, pa je nastavnica morala da reaguje kako bi se nastavio čas. Mislim da je A. N. pod pritiskom zbog ocena od strane porodice, je ovo nije prvi put da ona tako plače na času. Prosto je neobično da bude takva reakcija samo zato što je dobila slabu ocenu.

Predložila sam majci da posle male mature sednemo s psihologom i razrednim starešinom i nađenom najbolje rešenje u interesu deteta - kazala je direktorka.

Ona je još dodala, da se sve ovo dogodilo četiri dana pred kraj školske godine.

- Ponavljam da je veliki pritisak na nastavnike. Mislim da moje kolege sasvim korektno obavljaju svoj posao. Mi imamo i predavanja od strane MUP-a na aktuelne teme, kao što je i nasilje, tako da su i učenici i nastavnici upućeni u ovakve oblike ponašanja. Naložila sam ostalim profesorima da daju svoju izjavu, tako da ću ispitati ceo slučaj do kraja - naglasila je direktorka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gigi

    14. jun 2016 | 13:52

    Molim...snimaju nastavnike na mobilni dok ispituju ?!? To je zabranjeno koliko znam. Nema ta raditeljka pojma sta nastavnici sve dozivljavaju od njihovih princeza i princeva. Zivite u zabludi ali.... ako...u skoli su kratko a s vama citav zivot pa sretno!

  • Majka pre svega

    14. jun 2016 | 22:36

    Nazalost, bez obzira na ishod ove price u skoli Mladost se nastavnici ne ponasaju u skladu sa svojim zanimanjem. Oni ne vode decu na izlete I eksjurzije jer nisu dovoljno placeni, a kada treba da im pruze podrsku salju ih kod psihologa. Sve u svemu nadam se da ce devojcica biti dobro, a majci zelim da istera pravdu, jer ce pomoci ne samo svome detetu vec ce se malo I nastavnici zamisliti nad svojim postupcima.

  • Dragana

    14. jun 2016 | 13:46

    Ambiciozniji su roditelji od dece...devojcica se sigurno plasi roditelja zato je tako I reagovala...mada ima I profesora koji se idiotski ponasaju ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA