GUŽVA NA KALENIĆU: Razlog nisu samo sveže voće i povrće (VIDEO)

Oko 15.000 Beograđana, turista i novinara posetilo je prvi Beogradski Noćni Market u atmosferi koja je prvi put viđena na pijaci

  • 5

Beogradski noćni market je u toku na Kalenić pijaci i trajaće do jedan sat iza ponoći.  Za dobru atmosferu zaduženi su Đura i Mornari, ulični svirači, kapoera grupa i di-džejevi.

Beogradski noćni market, pod sloganom NOVO LICE PIJACE, organizovan je prvi put na Bajlonijevoj pijaci, 17. juna, kada su se na savremen i zanimljiv način predstavili proizvođači hrane i pića iz cele Srbije.

Oko 15.000 Beograđana, turista i novinara posetilo je prvi Beogradski Noćni Market u atmosferi koja je prvi put viđena na pijaci. U pojedinim momentima pijačni plato bio je mali da primi sve zainteresovane posetioce.

NEZABORAVAN PROVOD NA GRADSKOJ PIJACI: Noćna kupovina i đuskanje na Bajloniju (FOTO) (VIDEO)

Osnovni cilj projekta i same manifestacije je očuvanje tradicije i kulture, negovanje odnosa poverenja između proizvođača i kupca, značaj zdrave i bezbedne hrane koja se plasira na tržištu, kao i promovisanje pijaca kao važnog turističkog simbola svakog grada.

Foto: Promo Foto: Promo

NAJBOLJI UKUSI I MIRISI SU NA PIJACAMA: Posetite festival hrane i pića "Beogradski noćni market" (FOTO) (VIDEO)

Pogledajte zabavu sa Kalenić pijace:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mic

    1. jul 2016 | 23:03

    Bila, predivno je!

  • victoria

    2. jul 2016 | 08:47

    U Izraelu, posebno u Tel Avivu glavna pijaca radi svaki dan do ponoci. Sve je osvetljeno, muzika do daske i svega ima. Zanimljivo bi bilo da pijace rade duze, bar nekim danima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA