Bakarec: Simonović ismevao povređenog policajca

- Obavestio sam g. Simonovića i g. Radomira Lazovića, da su povredili jednog policajca u civilu, i upitao ih čemu to nasilje. U tom trenutku megafon je imao Simonović, koji je ironično i nasmejano masi rekao "Razbili smo policajcu nos..." - rekao je Bakarec

  • 3

Odbornik Nebojša Bakarec istakao je danas da, tokom incidenta ispred Skupštine grada, član Inicijative "Ne da(vi)mo Beograd" Simon Simonović, nije ponavljao njegove reči, već se podsmevao tada povređenom policajcu.

NASRNULI NA SINIŠU MALOG ISPRED SKUPŠTINE: "U šoku sam zbog napada, da li će sledeći put povrediti moju decu?" (FOTO) (VIDEO)

U medijima se pojavljuju nekorektna tumačenja i podmetanja o tome šta sam rekao Simonoviću, navodi Bakarec u pisanoj izjavi.

Ovako je izgledao napad na gradonačelnika Sinišu Malog (FOTO) (VIDEO)

- Obavestio sam g. Simonovića i g. Radomira Lazovića, da su povredili jednog policajca u civilu, i upitao ih čemu to nasilje. Oni su to negirali, pa sam im ja pokazao povređenog, koji je stajao iza mene u haustoru - istakao je Bakarec.

STEFANOVIĆ O NAPADU NA GRADONAČELNIKA: Gađali su ih, a policajca udarili motkom u glavu!

Prema njegovim rečima, u tom trenutku megafon je imao Simonović, koji je ironično i nasmejano masi rekao "Razbili smo policajcu nos...".

Foto: Tanjug/Tanja Valič Foto: Tanjug/Tanja Valič

Bakarec kaže da ostale Simonovićeve reči nije čuo.

- Dakle, g. Simonović nije ponavljao moje reči, već se podsmevao povređenom policajcu - ističe Bakarec.

"Razbili smo nos policajcu": Procureo novi snimak napada na Sinišu Malog (VIDEO)

Oduvek smatram da je dužnost odbornika da razgovara sa građanima koji protestuju ispred Skupštine grada, napominje Bakarec koji je odbornik Samostalnog DSS-a i ističe da je pokušao da umanji tenzije koje su izazvali demonstranti koje je Simonović predvodio.

Foto: Tanjug/Tanja Valič Foto: Tanjug/Tanja Valič

On dodaje da, dok je razgovarao sa dvojicom vođa protesta, sve vreme su mu iz mase upućivane najprizemnije uvrede, na koje nije reagovao.

U TOKU SASLUŠANJE člana Inicijative "Ne da(vi)mo Beograd" zbog NAPADA NA SINIŠU MALOG

- Lično sam video dva pokušaja demonstranata da silom uđu u Skupštinu. Postavlja se logično pitanje - zbog čega su to pokušavali - kada su jasno stavljali do znanja da ne žele da razgovaraju sa čelnicima Grada? Dakle, dijalog im nije bio cilj. Šta im je bio cilj? Da uđu i da razbijaju, da vrše nasilje nad prisutnima...? - dodaje Bakarec.

On takođe navodi da, "što se tiče nasilništva Simona Simonovića", treba podsetiti da je on u martu 2008. godine, sa još dva ili tri lica, pokušao na silu da upadne u zgradu i stan Vojislava Koštunice, ali ih je policija u tome sprečila.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Šopošnjikov

    20. jul 2016 | 15:54

    Kako bi imenovanu gospodu razbila Narofna Milicija da je još ima

  • Fil

    20. jul 2016 | 17:28

    Zao mi je svakog ko dozivi nasilje. A da li gospodin Mali misli da su nasa deca sigurna pored svih kriminalaca koji setaju slobodno..

  • Bily

    20. jul 2016 | 17:30

    Lečenje određenih poremećaja ličnosti, ne vrši se na ulici, već, u za to određenim ustanovama.Polubradati, umereno brkati gospodin sa megafonom će se prepoznati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA