PRVI PAPARACO NA SVETU ŽIVEO JE U SRBIJI I ZVAO SE MILAN TOMIĆ: Ovaj članak je dokaz, a poziva ljude da ga ŠAMARAJU (FOTO)

- Čim ugleda ionle inteligentniju žensku, stane i naperi u nju svoj foto-aparat" - piše u pomenutom članku

  • 4

novinskom članku sa početka prošlog veka redakcija ondašnjih novina upozorava na muškarca koji po Knez Mihajlovoj ulici ide sa foto-aparatom i slika žene. Ono što je javnost, pa i same novine, zaprepastilo je to što se on tim ženama i nasmeje kada ih fotografiše i pogleda ih pravo u oči.

Oglas prenosimo u celosti:

PRODAJEM BECIGLI NA PRODAJU: Ovo je NAJLUĐI OGLAS koji se ikada pojavio! (FOTO)

Foto: Facebook Foto: Facebook

"Skoro svakodnevno viđa se jedna individua po Knez Mihajlovoj ulici i u ruci nosi ručni fotografski aparat. Doznali smo da se zove Milan Tomić, a zanimanje mu ne znamo. On je tako drzak da skoro pred svaku iole inteligentniju žensku stane i naperi u nju svoj fotografski aparat. Pa malo mu je što je toliko drzak, već se smeje dotičnoj dami i gleda je pravo u oči. Čudo nam je da se još niko od roditelja ili braće i rodbine ženske ne nađe, te da ovoj bitangi priveže koji šamar, pa da ga nauči ponašanju prema ženskinju. Isto tako i policiju upozoravamo na ovo, te da i ona ima u vidu ovu ticu."

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bob

    28. jul 2016 | 08:58

    Umro sam od smeha.. ahahah ne movu se zaustaviti..

  • stvarno?

    30. jul 2016 | 12:17

    U ovom textu se vide vrednosti koje su nestale. Mi smo ipak kao nacija nekad bili drugachiji. Da ne kazem mnogo mnogo bolji

  • Masa

    28. jul 2016 | 08:41

    Hahahahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA