Ova igrališta u Beogradu KRIJU JEDNU PREDIVNU TAJNU! (FOTO) (VIDEO)

Mladi dobili novi prostor da se bave sportom i budu aktivni

  • 3

Novi Beograd i Zemun dobili su tri obnovljena košarkaška terena, zahvaljujući saradnji Roma company i JKP "Zelenilo-Beograd", a sa ciljem da se mladi motivišu da se više bave sportom.

- Pokretanjem akcije sređivanja košarkaških terena u saradnji sa JKP "Zelenilo-Beograd" želimo da unapredimo uslove za bavljenje sportom u Beogradu i podstaknemo aktivnosti mladih na zdrav život, boravak u prirodi, ali i da im pružimo prijatnije i lepše mesto za odrastanje, druženje i stvaranje uspomena - izjavio je Nemanja Romandić, generalni direktor Roma company.

Foto: Promo Foto: Promo

Povodom obnavljanja terena na košarkaškom terenu u Bulevaru Zorana Đinđića odigrana je revijalna košarkaška utakmica u kojoj su učestvovale poznate ličnosti koje su nekada igrali košarku upravo na tom terenu - Miloš Šaranović, Dušan Šaponja, Dušan Čavić, Miljan Miljićević, Dejan Pantelić, mladi košarkaši iz kraja i zaposleni iz kompanije Roma Company.

Foto: Promo Foto: Promo

Obnovljeni košarkaški tereni prvi su u nizu koje je Roma company podarila građanima, a u narednom periodu očekuje se nastavak akcije i renoviranje novih terena.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zagor

    31. jul 2016 | 01:59

    A deca iz Medaka 2 sama sakupljaju pare i namestaju tablu, boje linije terena ...

  • Neutesni

    29. jul 2016 | 15:34

    Dodjite u Grocku i molimo vas napravite koseve na igralisti pored Dunava.Omladina ovde nema bazena,bioskopa i nista gde bi mogli da slobodno vreme pametno iskoriste.Vlast nije briga jer polomljeno tako stoji vec tri godine,kao i zapoceta hala u neposrednoj blizini.Apelujem da uradite jedno humano delo za ovu zaboravljenu omladinu Grocke.

  • Veki

    29. jul 2016 | 16:39

    Dajte malo u Železniku i opštini Čukarica uradite nešto mi kao da nismo tu dosta više NB

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA