≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ušli smo u novi "Picin park"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Reporter Telegrafa snimio je skrivenom kamerom kako zaista izgleda ugovaranje seksa sa prostitutkama u novom "Picinom parku" u Beogradu.

  • 48

Na parking velikog hipermarketa u Beogradu otišao sam po zadatku. Telegraf je želeo da napravimo priču o uličnoj prostituciji. Prošao sam jednom, na parkingu su stajale tri provokativno obučene žene. U sledećem krugu krijem kameru, pritiskam snimanje, zaustavljam se i spuštam prozor. Nije mi prišla dok nisam ponudio 20 evra...

Razgovor je trajao trideset sekundi. Ubrzavam, sklanjam se od nje. Od njenih tužnih i umornih očiju žene u godinama i njenog mekog glasa u kojem se čuje poniženje. Možda ima decu, a možda je mlada ali propala od teškog života. Poslednji dim cigarete je dunula u automobil. Otvaram sve prozore. Te žene u meni u isto vreme izazivaju sažaljenje i gađenje.

Pola sata kasnije instaliram sve kamere sa namerom da snimim "pokrivalice". Treći krug. Plan je da prođem pored njih vozeći ne brže od 15 kilometara na čas. Prilazim i vidim čoveka koji im nešto objašnjava. Dajem gas i bežim. 

Foto: Telegraf ZAUSTAVLJAMO SE PORED PLAVOKOSE PROSTITUTKE, ONA POLAKO PRILAZI... /Foto: Telegraf

Dan kasnije u montaži pregledamo materijal. Od zebnje i straha nisam video parkirane automobile u blizini trotoara oko kojih se motaju nabildovani tipovi u tesnim majicama.  Makroi. One za njih rade na otvorenom uličnom svetlu. Tako se štite od nasilnih mušterija, ali tako ih svodnici kontrolišu kako su i koliko radile.

Foto: Telegraf GURA GLAVU KROZ PROZOR I SAOPŠTAVA NAM: SEKS BEZ ORALA 2.500 DINARA /Foto: Telegraf

Nadam se da žena koja je bila spremna da mi proda svoje telo za 2.500 dinara neće imati problem što me nije zadržala i "sklopila posao". Nadam se da neće biti kažnjena zbog mene. Nadam se, a znam da joj batine sleduju, ako ne zbog mene onda zbog nekog drugog. Nadam se da policija gleda ove snimke i čita ove redove. Nadam se i da će neko pomoći ovim ženama. 

Foto: Telegraf ODLAZI DO MUŠKARCA KOJI JE STAJAO PO STRANI I PRENOSI MU DETALJE RAZGOVORA /Foto: Telegraf


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pera

    3. jun 2017 | 14:35

    zene to ionako rade non stop. ako se legalizuje bar cu da znam koja je cena seksualnix usluga. ovako nikad neznam za koju cifru kidam sebi zivce.

  • Ella.fr

    10. avgust 2016 | 23:27

    Policija je slepa za ovo i jos mnoge probleme ,jedino su problem u drzavi prodavci lubenica i ljudi koji ne kupuju kartu .Ostalo je sve u redu i napredno ,nema cak ni potrebe za policijom.

  • Zoća

    18. avgust 2016 | 11:44

    Pa zar ja legalno ne prodajem svoje telo gazdi u građevinskoj firmi za mesečnih 35.000din,svaki dan po deset časova rada

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA