PRVI PUT SA DEDOM NA ZIP LAJNU: Evo kako se Savsko jezero prelazi na NAJLUĐI MOGUĆI NAČIN! (VIDEO)

Ekipa prve srpske internet televizije T NOW otišla je do "beogradskog mora" kako bi kamerom zabeležila ko je sve spreman na ovaj vid zabave

  • 2

Nova adrenalinska ponuda, zip lajn, odnosno sajla postavljena tako da u roku od samo 30 sekundi možete da preletite sa jedne strane Savskog jezera na drugo, privlači sve veći broj posetioca Ade ciganlije.

TRESNUĆE VAS ADRENALINSKI ŠOK: Kad vidite šta je novinar Telegrafa radio na Adi, poželećete i vi odmah da probate (FOTO) (VIDEO)

Ekipa prve srpske internet televizije T NOW otišla je do "beogradskog mora" kako bi kamerom zabeležila ko je sve spreman na ovaj vid zabave.

Instruktor Filip nam je rekao da je u pitanju bezbedan, mnogo puta isproban i pre svega, maštovit način da se spustite sa tornja visine 23 metara.

- Dođite da osetite adrenalin! - pozvao je on kupače, a danas su se među prvima u veselom spustu okušali deka i njegov unuk, što svedoči o tome da je zip lajn namenjen pripadnicima svih generacija.

Vidite kako su se oni proveli:

Ovde možete pronaći naše Telegraf Now video priloge:

Evo kako da ublažite simptome alergije na ambroziju (VIDEO)

(VIDEO) Zašto naša deca imaju (ne)kulturu govora

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA