≫ 

"IZVINITE ZA SUZE I SLINE": Srpski MMA BORAC pronašao psa, evo ko mu je pomogao!

"Slava Bogu. Izvinite za suze i sline jače od mene", stoji uz video-snimak na kome se vide Džakić i njegova ljubimica Nada kako se vraćaju kolima kući

  • 7

MMA borac Dušan Džakić zahvaljujući ljudima na Fejsbuku uspeo je da pronađe svog ljubimca. Posle sedam sati potrage, aktivirali su se korisnici društvene mreže i pomogli mu ne želevši čak ni nagradu da uzmu.

SRPSKI MMA BORAC SA SUZAMA U OČIMA: Nudim nagradu onome ko nađe mog psa! (VIDEO)

"Slava Bogu. Izvinite za suze i sline jače od mene", stoji uz video-snimak na kome se vide Džakić i njegova ljubimica Nada kako se vraćaju kolima kući.

Naime, jutros je u okolini Zemuna, na raskrsnici Šilerove ulice i Rade Končara nestao pas, rase kane korso, star godinu i po dana. Džakić je na svom Fejsbuk profilu apelovao na sve koji vide mladu ženku da mu se jave, a pronalazaču obećao novčanu nagradu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rott

    25. avgust 2016 | 15:50

    Kapa dole! Aloo, fajter koji place zbog psa, pa to samo govori kako veliko srce ima!! Svaka cast Na reakciji jer si pokazao koliki si covek. Tom liku svaka cast koji ti je pomogao da nadjes psa! A na zakljucku koji su doneo na kraju videa te ljubi brat, jer si u jednoj recenici koja je iz srca rekao toliko istine i mnogo vise nego sto neko za ceo zivot izgovori! Samo napred sampione! I cuvaj to kuce sledeci put :)) Pozz

  • Dobrica

    25. avgust 2016 | 16:20

    Neka sta je tu cudno?cudno mozda za one sto nevole zivotinje!

  • Mira

    25. avgust 2016 | 15:48

    Transfer blama

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA