RADIJATORI HLADNI SAMO DO PONEDELJKA: Više se nećemo smrzavati!

Sa probama daljinskog grejanja počeće se tek od 3. oktobra, a zvanična grejna sezona neće početi pre 15. oktobra, izuzev ako srednja dnevna temperatura ne bude 12 stepeni Celzijusa ili niže

  • 1

Niske temperature ovih dana zabrinule su Beograđane koji su na sistemu daljinskog grejanja, ali će ipak morati da sačekaju još neko vreme da im se zagreju radijatori, kažu iz JKP "Beogradske elektrane".

U Srbiji je danas izmereno 0 stepeni, pogledajte koliko treba da bude da bi grejna sezona počela ranije

Sa probama daljinskog grejanja počeće se tek od 3. oktobra, a zvanična grejna sezona neće početi pre 15. oktobra, izuzev ako srednja dnevna temperatura od 1. do 14. oktobra ne bude 12 stepeni Celzijusa ili niže.

Ipak, kontrole će početi tokom sledeće nedelje.

- Kontrola i ove godine podrazumeva proveru rada toplana i kotlarnica. Prema potrebi, proveriće se i pojedine kućne grejne instalacije i toplovodne mreže - kažu iz "Beogradskih elektrana" za Novosti.

ODJAVA SA CENTRALNOG GREJANJA SAMO DO 1. OKTOBRA: Cena zavisi od grada do grada, od 0 do 13.000 dinara!

Toplotu u svojim domovima osetiće prvo Zemunci, a zatim i građani Medakovića i Dorćola. Već u utorak grejanje će krenuti i po Novom Beogradu, Voždovcu i Borči. Posledenjeg dana provera je planirana na Konjarniku, Banovom brdu i Mladenovcu.

Foto: Tanjug/Danilo Peternek Foto: Tanjug/Danilo Peternek

Nadležni iz ovog preduzeća apelovali su na građane da ne upućuju reklamacije ako im radijatori nisu dovoljno topli do zvaničnog početka grejne sezone.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ☆☆☆

    28. septembar 2016 | 17:44

    A ko se smrzava? Šta ste tako kenjkavi i slabi..Napolju konstantno bar 20 stepeni..osim ako niste na Zlatiboru,Kopaoniku,Staroj planini..ne znam ko se onda smrzava?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA