Pančevo zahvaljujući Beogradu postaje srpski Amsterdam (FOTO)

"P" profili za parkiranje dvotočkaša postavljeni ispred zgrada stare i nove Pošte

  • 1

Ravno, puno bicikala, od sada i moderna parking mesta namenjena biciklistima. Kao u Holandiji, gde je bicikla osnovno prevozno sredstvo unutar gradova.

Uspešna saradnja  JKP "Parking servis" Beograd i grada Pančeva nastavljena je postavljanjem parking mesta namenjenih biciklistima.

MODERAN LIFT, 460 MESTA, VIDEO-NADZOR I LED OSVETLJENJE: Završeni radovi u GARAŽI "MASARIKOVA", nećete je prepoznati! (FOTO)

Direktor ovog komunalnog preduzeća Andrija Čupković rekao je da je reč o inicijaciji gradonačelnika Pančeva Saše Pavlovića.

- Ovo je značajna saradnja u oblasti unapređenja biciklističkog saobraćaja. Danas su "P" profili za parkiranje dvotočkaša postavljeni ispred zgrada stare i nove Pošte, a juče su postavljeni parkinzi na Zelenoj pijaci, koje građani danas koriste, a uskoro će novi profili biti postavljeni i u krugu Opšte bolnice Pančevo i na drugim lokacijama - najavio je on nastavak zajedničke akcije dva grada.

Foto: Facebook/Andrija Cupkovic Foto: Facebook/Andrija Cupkovic
Foto: Facebook/Andrija Cupkovic Foto: Facebook/Andrija Cupkovic
Foto: Facebook/Andrija Cupkovic Foto: Facebook/Andrija Cupkovic

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • stvarno?

    29. septembar 2016 | 17:38

    Znachi li to da ce mo slobodno kupovati travu i uzivati?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA