SRAMOTA: Treći dan kolapsa na "Pančevcu", a radnika nigde nema! (VIDEO)

Prilikom prelaska mosta velike probleme imaju vozila Hitne pomoći, koja se jedva probijaju između automobila! "Radovi na mostu" potrajaće još najmanje sedam dana

  • 3

Iako agonija žitelja Beograda koji žive preko Pančevačkog mosta traje već treći dan, a sve veći broj ljudi peške prelazi most kako bi došao na drugi kraj grada, ekipa Telegrafa ovog jutra nije zatekla nijednog radnika na ovom mostu?!?

Veliki broj vozila je takođe na mostu, pa se saobraćaj u ovom delu grada odvija izuzetno sporo. Prilikom prelaska, velike probleme imaju i vozila Hitne pomoći koja su ili zaglavljena ili se jedva probijaju između automobila koji se nađu na mostu.

Podsetimo, prema najavama Zorana Drobnjaka, generalnog direktora "Puteva Srbije", radovi na mostu treba da traju sedam dana, s obzirom na to da je napuklo ležište poslednjeg stuba u pravcu od Pančeva ka Beogradu neposredno pred isključenje u Ulicu despota Stefana.

(I. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • strikla

    6. jun 2012 | 19:40

    Vojvodina "vojvodjanima" !!! Vojvodjanski most 100% ! U koaliciji je sa Cankom, Kostresom, Pajticem i ostalim jajarama preostalim iz "8-me ofanzive" !! Eto i most otiso u separatiste pa ko veli sad cu ja da puknem a onda i da se strovalim u Dunav pa ni pasosi nece trebati !!

  • Uki

    6. jun 2012 | 15:33

    sto niste pogldali ispod mosta? Popravka se radi ispod mosta a pre popravke treba srusiti objekte koji su ispod i treba razraditi plan. Kada ste tako pametni idite i popravite most za 2 dana, mada sumnjam da ste sposobni za to jer ni sajt niste mogli da uredite kako treba.

  • nele011

    6. jun 2012 | 13:19

    ma niiiisu na tom mostu...na onom leeeepom su....na ovom nema zarade....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA