DEMANTI DOMA ZDRAVLJA NA BANOVOM BRDU: Četvrti sprat postoji 20 godina, ali je bio van funkcije (FOTO)

  • 2

Povodom teksta koji smo objavili i u kome stoji da je Dom zdravlja na Banovom brdu premestio specijalističke službe na četvrti sprat koji niko od pacijenata nije mogao da nađe, te se verovalo da ne postoji, oglasili su se u Domu zdravlja "dr Simo Milošević" demantijem:

MISTERIJA U BEOGRADSKOM DOMU ZDRAVLJA: Šalju pacijente na četvrti sprat, koji uopšte ne postoji! (FOTO)

HAOS U DOMU ZDRAVLJA: Zakazali su mi pregled u isto vreme sa JOŠ 40 DECE I ŽENA! (FOTO)

"Četvrti sprat postoji već 20 godina, ali je bio van funkcije, dok opština Čukarica, nije izdvojila značajna sredstva iz svog budžeta i adaptirala ovaj do sada nefunkcionalan prostor. Završetak radova i svečano otvaranje desio se u aprilu 2016. godine, ali nije mogao da se stavi u funkciju, dok nismo dobili povećanje snage struje od strane Elektrodistribucije s' obzirom da će se znatno povećati potrošnja električne energije u kompletnom Domu zdravlja, koji je građen pre 50 godina, za uslove gde je na Opštini Čukarica živelo oko 50.000 stanovnika, a sada je taj broj blizu 200.000".

Prostor od 680 kvadrata u Požeškoj ulici u potpunosti je uređen i adaptiran za potrebe proširenja kapaciteta Doma zdravlja.

Reprint Reprint

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čarls Bronson

    25. oktobar 2016 | 15:28

    Da li je adaptirano za dnevni odmor osoblja . Bolje besplatno nego za 15€ ,od 12-18 ,u obližnjem hotelu . I još može neko da vas vidi .

  • Hahaha

    25. oktobar 2016 | 19:11

    Gde je izvinjenje?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA