Vikend za pamćenje u Stadion Shopping Centru! (FOTO)

Do kraja decembra svi posetioci poznatog šoping centra na Voždovcu uživaće u raznovrsnom programu za celu porodicu koji nudi "Stadion Novogodišnji grad" i biće u prilici da se uz popuste i bogatu ponudu svih prodajnih objekata na najbolji način pripreme za predstojeće praznike

  • 0

Otvaranje desete jubilarne LC Waikiki radnje u Srbiji, brojni popusti povodom početka "Stadion novogodišnjeg grada" i koncert legendarne rok grupe "Kiki Lesendrić i Piloti" obeležili su ovaj vikend u Stadion Shopping Centru, koji će po svemu sudeći biti izbor svih Beograđana tokom priprema za predstojeće praznike.

U petak, subotu i nedelju, posetioci najvećeg šoping centra u starom delu Beograda uživali su u bogatom programu "Stadion Novogodišnjeg grada". Najmlađi  su sa velikom pažnjom gledali predstave "Maša i Medved" i "Šašavkovo zaleđeno kraljevstvo", dok je popodne bilo rezervisano za face painting i fotografisanje sa Deda Mrazom.

Foto: Promo Foto: Promo
Foto: Promo Foto: Promo

Tinejdžeri su u subotu uživali u koncertu poznate youtuberke i mlade muzičke zvezde Ruže Rupić, a posetioci svih generacija u nedelju su se uživo čuli poznate muzičke hitove "Zaboravljeni", "Svet je lep kada sanjamo" i "Kao ptica na mom dlanu" uz koncert "Kiki Lesendrić i Piloti powered by Naxi radio".

Foto: Promo Foto: Promo

Veliku pažnju izazvalo je i druženje sa autorom Andrijom Terzićem, autorom hit romana "Plivač" i "Preko puta - istina" za čiji se potpis čekalo satima. Do kraja decembra svi posetioci poznatog šoping centra na Voždovcu uživaće u raznovrsnom programu za celu porodicu koji nudi "Stadion Novogodišnji grad" i biće u prilici da se uz popuste i bogatu ponudu svih prodajnih objekata na najbolji način pripreme za predstojeće praznike.

Foto: Promo Foto: Promo

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA