HBO GO u Telenoru uz junake "Igre prestola" (FOTO)

Kostimirani junaci kultne serije "Igra prestola" iznenadili su prolaznike na ulicama Beograda, i najavili dolazak HBO GO u Telenor

  • 0

Telenor je prvi mobilni operator u Srbiji koji svojim korisnicima od danas nudi uslugu HBO GO uz mobilnu pretplatu. Poznati video striming servis, korisnicima omogućava gledanje preko 3200 naslova – filmskih hitova, novih i kultnih serija, dokumentarnih i crtanih filmova, bilo kada i bilo gde, 24 sata dnevno. Sadržaj visoke rezolucije moguće je pratiti na četiri različita uređaja - na mobilnom telefonu, tabletu, računaru ili Smart TV-u, u dva paralelna strima, uz bilo koju internet vezu.

 

Svi korisnici koji tokom decembra i januara kupe telefon u Telenoru, na poklon dobijaju HBO GO, uz neograničen internet za njegovo korišćenje, do kraja februara 2017. Korisnike u tom periodu očekuju i veliki praznični popusti za kupovinu mobilnih telefona.

 

Foto: Promo

Foto: Promo

 

HBO GO servis se aktivira jednostavno, putem aplikacije ili portala Moj Telenor. Za korisnike Prenesi Play + L, XL, XXL, kao i Premium paketa servis je uključen u ponudu, bez naknade, dok samostalno korišćenje servisa iznosi 745 dinara mesečno.

 

Korisnici uz HBO GO dobijaju i 5GB interneta za njegovo korišćenje.

 

Foto: Promo

Foto: Promo

 

Najnoviji blokbasteri „Povratnik“, „Džoj“ i „Dedpul“, sve epizode novih hit serija „Zapadni svet“, i „Mladi papa“, kompletne sezone kultnih serija „Igra prestola“, „Porodica Soprano“, kao i Diznijevi filmovi za najmlađe, samo su neki od naslova koji će u narednom periodu uz HBO GO i Telenor mrežu, korisnicima biti dostupni u svakom trenutku.

 

Foto: Promo

Foto: Promo

GVOZDENI PRESTO U TELENORU NA TRGU REPUBLIKE

 

Zima dolazi, a čuveni Gvozdeni presto iz kultne HBO serije „Igra prestola“, moći će da zauzmu svi fanovi na Telenorovom promotivnom mestu na Trgu otvorenog srca u Beogradu,  gde će biti izložen od četvrtka 8. decembra do nedelje 11. decembra. Impresivni Gvozdeni presto Vesterosa, jedan je od najprepoznatljivijih simbola serije „Igra prestola“, visok je 220 centimetara, širok 165, dugačak 185 centimetara, i težine 135 kilograma.

 

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA