Učenici ispred 14. Beogradske gimnazije i dalje protestuju zbog profesora: "Sve mu je namešteno, ovo je prava istina"

"Nećemo ići na časove jer želimo da ga podržimo, on je naš profesor"

  • 9

Vest da je profesor Vladimir Milivojević dobio otkaz, jer je, navodno, udario učenicu, dobila je glavno mesto u medijima, jer, kako tvrdi više od 100 njegovih učenika, to nije istina!

OGLASIO SE PROFESOR KOJI JE DIGAO SREDNJOŠKOLCE NA NOGE: Ne prihvatam otkaz!

- Želimo da se zna da on nije kriv, i da je ovo sve nameštaljka. Nećemo ići na časove jer želimo da ga podržimo. On je naš profesor - kaže za Blic jedna učenica 14. gimnazije.

BEOGRADSKI GIMNAZIJALCI NA ULICI: Đaci protestovali zbog profesorovog otkaza

Ovi gimnazijalci su uporni u nameri da isteraju pravdu, odbijaju da idu na nastavu, a ovog grupi podrške pridružili su se i neki njegovi stari učenici.

- Oduzete mu je licenca jer je navodno udario devojčicu a zapravo je nije udario, već je dnevnikom udario pored stola da je probudi - pričaju okupljeni učenici gimnazije.

Ovaj protest će trajati do 13 časova, a sve se nastavlja u petak i ponedeljak.

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragana

    12. decembar 2016 | 10:56

    Moj sin je bio u tom odelenju kad se desilo.Za sve je kriva nezamenljiva direktorka Maja kojoj je on bio konkurencija za mesto direktora uNusicu. To je njena namestaljka jer je izdavala sportsku dalu za mali fudbal i uzimala pare sto svi znaju .Deca su potpuno u pravu jer sve vide

  • Тутор

    12. decembar 2016 | 11:37

    Истајте у томе што желите, што је правда. Да смо ми тако размишљали уназад тридесет година, свима би нам било боље, него смо ћутећи продали вашу будућност.

  • PECKE

    12. decembar 2016 | 10:37

    Bravo deco! Pokažite sistemu koliko ste složni i jedinstveni u svojoj nameri. Ne dozvolite im da manipulišu vašim emocijama. Dokle god imamo takvu mladost ima nade i za ovu državu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA