Oboren apsolutni rekord na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla"!

U cilju poboljšanja usluga i kapaciteta priprema novi hol za registraciju putnika i prtljaga na starom Terminalu 1, koji će biti modernizovan i imati nova 33 ček-in šaltera

  • 6

Na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu danas je oboren rekord od 4.776.164 putnika u 2016. godini, a nagradu je dobila mlada Natalija Kuzović koja je pošla na let Er Srbije Beograd - Amsterdam.

Pijete kafu odmah pored aviona na beogradskom aerodromu: Pogledajte kako će izgledati novi "Nikola Tesla" (FOTO)

UDES NA AERODROMU "NIKOLA TESLA": Sudarila se dva vozila

To je apsolutan rekord odnosno najveći broj putnika u istoriji beogradskog aerodroma.

Direktor komercijalnog poslovanja i marketinga aerodroma Nikola Tesla Miodrag Mirković je dočekao 4.776.165 putnika na aerodromu i uručio vaučere za besplatno korišćenje Biznis kluba na aerodromu "Nikola Tesla".

- Upravo smo sreli rekordnog putnika, oboren je rekord od prošle godine - rekao je Mirković za Tanjug.

On je istakao da aerodrom zahvaljući tome ima i dobre poslovne rezultate, kao i da se iz godine u godinu obaraju rekordi.

- Tako ćemo nastaviti i očekujemo da ćemo imati rekorde i naredne godine - naglasio je Mirković.

Uz napomenu da se očekuje da vidikovac postane turistička atrakcija zbog koje će svi dolaziti na aerodrom, Mirković je podsetio da se u cilju poboljšanja usluga i kapaciteta priprema novi hol za registraciju putnika i prtljaga na starom Terminalu 1, koji će biti modernizovan i imati nova 33 ček-in šaltera, od kojih će pet biti za samostalnu registraciju putnika na let.

Srećna putnica Natalija Kuzović je rekla Tanjugu da putuje u Amsterdam, pošto živi u tom gradu, ali da često dolazi u Beograd.

- Drago mi je što sam dobila ovu nagradu, nisam očekivala. Baš su me iznenadili. Često putujem sa beogradskog aerodroma - rekla je Kuzović i uz osmeh dodala da će vaučere iskoristiti u Biznis klubu na aerodromu "Nikola Tesla".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oslo

    19. decembar 2016 | 16:17

    Nerazumem... Gospodja ili gospodjica je doblila ( mozda neke familija direktoru)nagradu... Ako tako racunamo onda je svaki sledeci putnik potencijalni dobitnik... Jer je u svakom slucaju svaki sledeci putnik obara rekord....???

  • Команчи

    19. decembar 2016 | 18:03

    Моћна бројка , свака част !!

  • hm

    19. decembar 2016 | 23:05

    bar su mogli da se potrude za neku nagradu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA