6

Oboren apsolutni rekord na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla"!

U cilju poboljšanja usluga i kapaciteta priprema novi hol za registraciju putnika i prtljaga na starom Terminalu 1, koji će biti modernizovan i imati nova 33 ček-in šaltera

Avion Air Serbia, Er Srbija
Foto: Tanjug/Rade Prelić

Na aerodromu “Nikola Tesla” u Beogradu danas je oboren rekord od 4.776.164 putnika u 2016. godini, a nagradu je dobila mlada Natalija Kuzović koja je pošla na let Er Srbije Beograd – Amsterdam.

Pijete kafu odmah pored aviona na beogradskom aerodromu: Pogledajte kako će izgledati novi “Nikola Tesla” (FOTO)

UDES NA AERODROMU “NIKOLA TESLA”: Sudarila se dva vozila

To je apsolutan rekord odnosno najveći broj putnika u istoriji beogradskog aerodroma.

Direktor komercijalnog poslovanja i marketinga aerodroma Nikola Tesla Miodrag Mirković je dočekao 4.776.165 putnika na aerodromu i uručio vaučere za besplatno korišćenje Biznis kluba na aerodromu “Nikola Tesla”.

– Upravo smo sreli rekordnog putnika, oboren je rekord od prošle godine – rekao je Mirković za Tanjug.

On je istakao da aerodrom zahvaljući tome ima i dobre poslovne rezultate, kao i da se iz godine u godinu obaraju rekordi.

– Tako ćemo nastaviti i očekujemo da ćemo imati rekorde i naredne godine – naglasio je Mirković.

Uz napomenu da se očekuje da vidikovac postane turistička atrakcija zbog koje će svi dolaziti na aerodrom, Mirković je podsetio da se u cilju poboljšanja usluga i kapaciteta priprema novi hol za registraciju putnika i prtljaga na starom Terminalu 1, koji će biti modernizovan i imati nova 33 ček-in šaltera, od kojih će pet biti za samostalnu registraciju putnika na let.

Srećna putnica Natalija Kuzović je rekla Tanjugu da putuje u Amsterdam, pošto živi u tom gradu, ali da često dolazi u Beograd.

– Drago mi je što sam dobila ovu nagradu, nisam očekivala. Baš su me iznenadili. Često putujem sa beogradskog aerodroma – rekla je Kuzović i uz osmeh dodala da će vaučere iskoristiti u Biznis klubu na aerodromu “Nikola Tesla”.

(Telegraf.rs)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Aerodrom Nikola Tesla, Er Srbija, rekord
Popularni komentari
 • К
  Команчи

  Моћна бројка , свака част !!

 • O
  Oslo

  Nerazumem…
  Gospodja ili gospodjica je doblila ( mozda neke familija direktoru)nagradu… Ako tako racunamo onda je svaki sledeci putnik potencijalni dobitnik… Jer je u svakom slucaju svaki sledeci putnik obara rekord….???

 • h
  hm

  bar su mogli da se potrude za neku nagradu

foto dana

video dana