RADOST ZA SVE VOŽDOVČANE: Besplatno klizanje na otvorenom (FOTO)

Klizalište će biti otvoreno naredna dva meseca u periodu od 10-22 sata

  • 1

Svim mališanima, kao i onim nešto starijim Voždovčanima – ljubiteljima klizanja na ledu, Gradska opština Voždovac omogućila je besplatno klizanje ove zime u okviru manifestacije "Voždovačke čarolije", koja je namenjena deci i omladini, a promoviše zimske sportove.

Otvara se omiljeno beogradsko klizalište i biće potpuno besplatno!

ČAROLIJA SE VRATILA U BEOGRAD: Posle 37 godina pauze otvoreno kultno klizalište na Tašu

Opština je obezbedila upotrebu klizališta na otvorenom u naselju Stepa Stepanović, gde će Voždovčani moći da uživaju, druže se i zabave ove zime. Onima koji nemaju svoju opremu, simbolično će se naplaćivati samo iznajmljivanje klizaljki, i to 100 dinara po paru.

Predsednik opštine Voždovac Aleksandar Savić, zajedno sa svojim saradnicima, otvoriće klizalište u Ulici generala Štefanika br. 29, u subotu, 24. decembra 2016 godine, u 10 časova.

Pozivamo sve da dođu na veliku žurku na ledu koju će prirediti Peđolino za našu decu, a na kojoj će specijalni gost biti – Deda Mraz.

Klizalište će biti otvoreno naredna dva meseca u periodu od 10-22 sata.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • rajko

    22. decembar 2016 | 20:27

    Samo vidite kako Beograd napreduje,zar ne vidite ostatak Srbije,naravno i Vojvodina koja je deo Srbije,ali ako nastavi da gleda na Vojvodinu kao do sada,bojim se da ce Vojvodina da ode,kao i Kosovo,drzava se cuva,razvijanjem pogranicnog dela,kao kuca ogradom oko kuce.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA