U četiri udesa povređeno sedam osoba u Beogradu tokom noći

Hitna pomoć protekle noći intervenisala je 161 put, od kojih 14 na javnom mestu

  • 0

Sedam osoba je povređeno u četiri saobraćajne nesreće tokom noći u Beogradu, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći dr Nada Macura.

Radno vreme prodavnica i benzinskih pumpi za praznike: Dobro zapamtite da ne "poljubite vrata" (SPISAK)

Jedan muškarac (42) povređen je u udesu, koji se dogodio u 01.59 u ulici Omladinskih brigada, pri izlasku na autoput ka Nišu, i prevezen je u Urgentni centar.

U saobraćajnoj nesreći, do koje je došlo u 00.31 na Zrenjaninskom putu, povređena su tri mladića, od kojih su dvojica starosti od 18, a jedan 17 godina, i prevezeni u Kliničko-bolnički centar Zemun.

Još jedan mladić (21) poveđen je u 23.10 sati u udesu na uglu Vladetine ulice i 27. marta, te je odvezen na Institut za ortopedsko-hirurške bolesti "Banjica".

U saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u 21.56 na Novosadskom autoputu, kod okretnice autobusa 15, povređena su dva muškarca, starosti od 35 i 37 godina, i prebačena u Kliničko-bolnički centar Zemun.

Hitna pomoć protekle noći intervenisala je 161 put, od kojih 14 na javnom mestu.

Za pomoć su se javljali svi hronični bolesnici, čije je stanje bilo u pogoršanju, kao i osobe obolele od virusnih infekcija sa visokom temperaturom.

U Beogradu se juče dogodilo devet saobraćajnih nesreća, a Hitna pomoć je intervenisala 208 puta, od kojih 70 na javnom mestu, dodala je Macura.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA