Ovo carstvo na beogradskom Beverli Hilsu košta 6.500.000 evra: Nema skuplje kuće od ove u Srbiji (FOTO)

Kuća je izgrađena na placu od 27 ari, površina kuće je 1.150 m², na tri nivoa, polusuteren, prizemlje i prvi sprat

Na oglasima je osvanula vila koja je nalazi na Dedinju i koja se prodaje za neverovatnih 5 miliona i 990.000 hiljada evra.

Holivudski građevinac kaže da je "j... luda": Ovo je najluksuznija kuća u Americi na 3.500 kvadratnih metara! (VIDEO)

To je trenutno najskuplja vila koja se prodaje u Beogradu, a evo kako ona izgleda i šta sve dobijate za tu vrtoglavu cifru.

Foto: halooglasi.com Foto: halooglasi.com

Prodavci u ostavili tekst u kojem su je opisali, a evo šta kažu:

- Kuća koju prodajemo nalazi se na najboljoj mikrolokaciji u Beogradu-rezidencionalni deo Beograda. Kuća je izgrađena na placu od 27 ari. Površina kuće je 1.150 m², na tri nivoa, polusuteren, prizemlje i prvi sprat.

Nikola Peković se oglasio povodom kupovine vile Slobodana Miloševića!

Foto: halooglasi.com Foto: halooglasi.com

- U polusuterenu nalazi se garaža za šest automobila, prostorija za grejanje rampe (silazni put za garažu), prostorija za grejanje i prečišćavanje bazena. Bilijar sala, filmska sala, sauna sa predprostorom i kupatilom.

Foto: halooglasi.com

Foto: halooglasi.com

- Takođe, tu se nalazi velika ostava, vinski podrum i soba sa kupatilom i garderobom za domaćicu kuće. Ovde se nalazi još jedna velika prostorija sa posebnim delom i instalacijom za kuhinju. Isto tako u tom prostoru se nalazi kotlarnica sa centralnim bojlerom i grejanjem na struju.

ALBANAC PODIGAO BELU KUĆU U SRBIJI: Unutra krije PRAVU PERVERZIJU! (FOTO) (VIDEO)

Foto: halooglasi.com Foto: halooglasi.com

- U prizemlju zgrade nalazi se veliki impozantni ulazni hol sa stepeništem za sprat visine 7.5 metara iz koga se ulazi u radnu sobu koja ima pogled na dvorište kroz velika staklena vrata. Levo je veliki dnevni boravak čiji su svi zidovi u staklu. Gleda na baštu. Tu se nalazi trpezarija, kuhinja koja ima zasebnu terasu, zatim prostor za pranje veša, gostinski toalet i predprostor sa garderoberima i plakarima.

Foto: halooglasi.com Foto: halooglasi.com

- Na spratu se nalaze četiri spavaće sobe sa četiri kupatila, sa izuzetno lepim pogledom. Dve sobe gledaju na Beograd, a dve na baštu.

Foto: halooglasi.com Foto: halooglasi.com

- U bašti se nalazi bazen sa džakuzi kadom i lepim vrtom. Takođe, u dvorištu se nalazi baštenska kućica sa priključcima za TV, za kuhinju i sve druge potrebne instalacije.

Foto: halooglasi.com Foto: halooglasi.com

- Kuća je izgrađena od najkvalitetnijeg materijala: mermera, kamena, kovanog gvožđa i najkvalitetnijom drvenarijom (vrata, prozori...). Kuća spada među najlepše objekte u Beogradu, kako po građi i strukturi, tako i po ambijentu.

Foto: halooglasi.com Foto: halooglasi.com

Okej, čitajući ovo, učinilo nam se kao da čitamo neki oglas za nekretninu u Holividu, a i priznajemo, malo nas je zabolela glava od silnog luskuza!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA