Mesta na kojim manijaci napadaju devojke u Beogradu: Sama više ne idem ovim ulicama, pokušao je da me siluje (FOTO)

Zbog ovih napada devojke svakodnevno strahuju

  • 7

Krenuo je za njom i pitao je gde ide, ćutala je i nastavila da hoda. Povukao ju je i počeo da je ljubi. Nije uspela da vidi lice nasilnika. Ovo je samo delić onoga što se desilo kobne noći kada je u Beogradu zamalo silovana 21-godišnja devojka. 

Hteo je da napastvuje ženu u autobusu, ali je dobio batine koje će upamtiti za ceo život! (VIDEO)

"PRATIO ME JE I PRETIO, A DANAS JE U GIPSU": Ispovest žene iz Srbije koja je UZELA PRAVDU U SVOJE RUKE

Sve se desilo pre nekoliko dana na Karaburmi. Drugarica nesrećne devojke odlučila je da podeli sa nama šta se zapravo desilo u blizini stanice Marijane Gregoran.

- Nije bilo prevoza, pa je drugarica pešačila do stana. Prišao joj je muškarac koji je imao oko 35 godina i pitao je koliko je sati, ona mu je odgovorila i nastavila dalje, nije ga ni registrovala. Krenuo je za njom i pitao je gde ide, ćutala je i nastavila da hoda. Povukao ju je i počeo da je ljubi, rekla mi je da se sve odigralo brzo. Nije uspela da vidi lice nasilnika - ispričala je je ona za naš portal.

Nesrećna devojka je i dalje pod stresom, a ima modrice i ogrebotine po celom telu zbog opiranja.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

- Na svu sreću neko je naišao, pa je ona iskoristila trenutak da pobegne. Nije prijavila slučaj policiji jer nije mogla da opiše napadača. Zna samo da je imao oko 35 godina i to je sve - dodala je drugarica napadnute devojke.

Ona je na Fejsbuku objavila status gde navodi da se devojke treba bolje da se čuvaju i da ne izlaze same naveče jer ima svakavih manijaka.

Ima naravno i onih koji smatraju da je devojka sama kriva zbog onoga što se desilo. 

Printksin: Facebook Printksin: Facebook

Nažalost, ovo nije jedini slučaj. Javila nam se još jedna devojka koja je doživela neprijatnost.

- Meni je prišao stariji čovek, dodirnuo mi kosu i rekao: "Kosa ti je crna isto kao i jakna", na šta sam se ja odmakla i pravila da pričam telefonom. On je nastavio sa svojom pričom, bio je baš navalentan. Rekao je da ima stan u blizini i da mu žena trenutno nije kod kuće, pa bi trebala da odem kod njega - ispričala nam je ona.

Zbog ovih napada devojke svakodnevno strahuju.

Ovakve situacije se dešavaju najčešće na Karaburmi, ali nisu isključeni ni drugi delovi grada, kao što je Novi Beograd, Zemun i Palilula. 

Printksin: Facebook Printksin: Facebook

Studenti na Fejsbuku objašnjavaju da se ovakve stvari dešavaju i u samom centru grada, a savetuju devojkama da kupe suzavac i da ne izlaze same napolje ako nije baš neophodno.

Daljinac baner

(K.B - k.bezbradica@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maki

    13. april 2017 | 15:38

    Ma kakav suzavac...Palicu neku nositi i isprebijati ga .Oplaviti tamo gde treba pa da vise nikad ni ne pomisli da napadne.Takvi samo taj nacin komunikacije poznaju.

  • Dare

    13. april 2017 | 16:14

    Nije videla lice i neume da ga opise a misli da ima oko 35..po cemu je to ustanovila bas me zanima

  • Šarena laža

    14. april 2017 | 00:49

    Imala sam slično iskustvo u centru grada nedaleko od kuce. Otac mi je kupio taj biber sprej ili suzavac, nisam sigurna. Prilikom racije pretrazena mi je torbica i pandur mi je rekao da je nelegalno da to nosim. Objasnila sam situaciju a isti mi je svejedno oduzeo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA