Mačor ucenio glavu novinarke Telegrafa na milion dolara!

Na Fejsbuk profilu mačke s Fakulteta Političkih nauka - Zoon Politikona, objavljena poternica za novinarkom koja je skrenula pažnju javnosti na ovu neobičnu životinju

  • 2

Isprovociran izlaskom iz anonimnosti u kojoj uživa godinama, kao i činjenicom da je mačor, a ne mačka, kako je napisano, Zoon Politikon, administrator profila mačke s Fakulteta političkih naukarešio je da uceni glavu novinarke portala Telegraf.rs!

Na svom Fejsbuk nalogu ova aktivna politička mačka, odnosno mačor, objavio je poternicu za novinarkom, koju traži "živu ili mrtvu" i ponudio nadoknadu za njenu glavu od 1.000.000 dolara.

Zoon Politikon nije hteo da govori za naš portal, ali je redakciji poslao poruku u kojoj tvrdi da je naslednik prethodne mačke, koja je preminula 29. aprila 2010, iako su svi mislili da je "taj mali krelac nezaustavljiv“.

Poštovanje i poslednji pozdrav prethodnoj mački uputili su brojni Fejsbuk prijatelji Zoon Politikona, u neverici i s nestrpljenjem čekajući sledeću reinkarnaciju.

Iako je više puta politički mačor zamoljen za izjavu, odgovor je usledio samo u vidu video-linka o humanosti i dobročinstvima ovog mačora i pesme s francuskim imenom "C`est le vie" (Takav je život). Nažalost, video link je nakon tri minuta ukinut, pa nismo uspeli da identifikujemo političkog mačora.

Studenti, kako smo ranije pisali, veruju da pojava ovog mačora donosi sreću, a otkrili smo da ga ne treba provocirati, jer je spreman i da ucenjuje glave.

(Lj. V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • cicosmacos

    9. jul 2012 | 19:08

    Mrnjauuuu...ovo neko online muvanje, a?

  • Kaća

    9. jul 2012 | 18:20

    Meni ovo sve više počinje da liči na početak neke prelepe romanse... :-))) Barem bih ja volela da je tako... I da ipak tako nešto nije skroz isčezlo :-))))))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA