Otvoren dečiji park "Kodi" na Slanačkom putu

Gradska opština Palilula je u saradnji sa Ideom i Energoprojektom sagradila dečiji park "Kodi" na Slanačkom putu u vrednosti od preko dva miliona dinara, koji je danas svečano otvoren

  • 0

Predsednik Gradske opštine Palilula Aleksandar Jovičić prisustvovao je otvaranju ovog dečijeg igrališta i tim povodom izjavio da opština u saradnji sa društveno odgovornim kompanijama pokušava da iskoristi svaki pedalj slobodne zemlje kako bi našim mališanima bio omogućen lepši i kvalitetniji život.

Rekonstrukcija ulaza na opštini Palilula

- Sagradili smo dečiji parkić, na jednom skromnom prostoru uspeli smo da napravimo jedan lep sadržaj gde naša deca mogu da provode slobodno vreme - rekao je Jovičić.

On je naglasio da će se opština i ubuduće zalagati da uz pomoć kompanija, koje žele da ulažu u lokalnu samoupravu, nastavi sa ovakvom praksom, kako bi zajednički sproveli što više projekata.

Foto: Promo/ Gradska opština Palilula Foto: Promo/ Gradska opština Palilula

- Očekujem da se na opštini Palilula izgradi na desetine ovakvih lepih kutaka - nagalsio je predsednik.

Jovičić je pozvao i druge kompanije da slede primer Idee i Energoprojekta i da pomognu da lokalna samouprava bude još lepša, razvijenija, sa još bogatijim sadržajem za sve naše sugrađane. Otvaranju "Kodi" dečijeg parka prisustvovala je i direktorka marketinga Idee Nataša Pavlović koja je istakla da Idea pored toga što konstantno širi svoju mrežu, svakodnevno vodi računa i o svojoj lokalnoj zajednici.

- Pravi primer je i ovaj dečiji park koji smo u saradnji sa Opštinom Palilula i Enegroprojektom poklonili najmlađim sugrađanima povodom otvaranja Idea prodavnice u Big fashion centru - poručila je Pavlović.

Foto: Promo/ Gradska opština Palilula Foto: Promo/ Gradska opština Palilula

Ona je dodala da Idea ovde ne staje, već da je do kraja godine u planu realizacija 11 beogradskih Idea u okviru kampanje "Beograd-grad vaših ideja".

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA