≫ 

Sramotna krađa u Beogradu usred bela dana: "Ženska banda" ukrala novčanik iz dečjih kolica! (VIDEO)

Jedna je sela iza kolica na kojima se nalazila tašna, i iz nje izvukla novčanik dok je žena bila okupirana telefonskim razgovorom

  • 16

Na Bulevaru kralja Aleksandra se dogodila jedna od beskrupoloznijih krađa. Tri mlađe žene su opljačkale godspođu dok je šetala bebu u kolicima.

Skandalozan snimak sa ulične kamere u Novom Sadu: Baba ukrala torbu dok je šetala sa unukom (VIDEO)

Pojavio se i snimak krađe, na kojem se jasno vidi da je gospođa ušla u baštu kafića i kada se smestila, za njom ušle tri mlađe žene. One su je pratile još iz menjačnice u kojoj je prethodno gospođa bila!

Jedna je sela iza kolica na kojima se nalazila tašna, i iz nje izvukla novčanik dok je žena bila okupirana telefonskim razgovorom.

Sve se odigralo za minut i po, opljačkana nije ništa pimetila, a ženska banda je izašla osmehujući se.

Dobro obratite pažnju na snimak, jer mnogi polemišu da je čak pet žena učestvovalo u pljački, jer su dve već sedele za stolom, kad su im tri "pljačkašice" prišle.

Pogledajte video:

Ukoliko ste videli ove tri žene, molimo vas nam pošaljete mejl na redakcija@telegraf.rs kako bismo informaciju prosledili policiji.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zivot

    18. maj 2017 | 14:16

    Slike, imena i prezimena da im objavite cim saznate ko su. Sramota, zgrozena sam. Nadam se da ce biti uhapsene i kaznjene.

  • Srbija

    18. maj 2017 | 15:03

    Ovo je slika i prilika stanja u nasoj Srbiji! Za ovaj bezobrazluk treba objaviti javno slike imena i prezimena svih ucesnika kradje i osuditi na jedinstvenu kaznu po 10 godina !!!

  • Ana

    18. maj 2017 | 14:56

    Nema to ni obraza ni morala,stoka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA