Rešeno: Više nećete moći da sedite u ovim baštama u Cetinjskoj

Reč je o baštama ugostiteljskih objekata u Cetinjskoj 15

  • 1

Komunalni inspektori opštine Stari Grad sproveli su kontrolu postavljenih bašta u Cetinjskoj ulici i doneli sedam rešenja za uklanjanje bašta koje su postavljene bez rešenja.

 

Racija u Cetinjskoj: Tri lokala zatvorena

 

Reč je o baštama ugostiteljskih objekata u Cetinjskoj 15 - Šupa, Dvorištance, Jedno mesto 011, Bananica, Elektropionir, Džez kafanica Bajloni i Jedno mesto 011-2., rečeno je u Gradskoj upravi.

 

Inače, navode, od početka godine do 13. maja komunalni inspektori opštine Stari grad napisali su osam prekršajnih naloga za ugostiteljske objekte u Cetinjskoj 15 koji nisu radili u skladu sa gradskom Odluku o radnom vremenu.

 

Naime, Komunalna inspekcija opštine Stari grad nastavila je sa redovnom kontrolom rada ugostiteljskih objekata u Cetinjskoj ulici i ove godine, pa komunalni inspektori svakog vikenda, u noći između petka i subote i subote i nedelje, kontrolišu njihov rad, uz asistenciju Policijske stanice Stari grad.

 

Od tih osam prekršajnih naloga, jedan, u iznosu od 37.500 dinara plaćen je u roku od osam dana, dok su ostalih sedam, ukupnog iznosa 600.000 dinara, poslati Prekršajnom sudu.

 

Daljinac baner

 

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ratko

    19. maj 2017 | 10:30

    Ukinite i u svilajnac te baste koje su zauzele Pola ulice i parkinge

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA