1

Rešeno: Više nećete moći da sedite u ovim baštama u Cetinjskoj

Reč je o baštama ugostiteljskih objekata u Cetinjskoj 15

Cetinjska ulica
Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Komunalni inspektori opštine Stari Grad sproveli su kontrolu postavljenih bašta u Cetinjskoj ulici i doneli sedam rešenja za uklanjanje bašta koje su postavljene bez rešenja.

Racija u Cetinjskoj: Tri lokala zatvorena

Reč je o baštama ugostiteljskih objekata u Cetinjskoj 15 – Šupa, Dvorištance, Jedno mesto 011, Bananica, Elektropionir, Džez kafanica Bajloni i Jedno mesto 011-2., rečeno je u Gradskoj upravi.

Inače, navode, od početka godine do 13. maja komunalni inspektori opštine Stari grad napisali su osam prekršajnih naloga za ugostiteljske objekte u Cetinjskoj 15 koji nisu radili u skladu sa gradskom Odluku o radnom vremenu.

Naime, Komunalna inspekcija opštine Stari grad nastavila je sa redovnom kontrolom rada ugostiteljskih objekata u Cetinjskoj ulici i ove godine, pa komunalni inspektori svakog vikenda, u noći između petka i subote i subote i nedelje, kontrolišu njihov rad, uz asistenciju Policijske stanice Stari grad.

Od tih osam prekršajnih naloga, jedan, u iznosu od 37.500 dinara plaćen je u roku od osam dana, dok su ostalih sedam, ukupnog iznosa 600.000 dinara, poslati Prekršajnom sudu.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Tanjug)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Bašta, Cetinjska ulica, Inspekcija, stari grad
Popularni komentari
  • R
    Ratko

    Ukinite i u svilajnac te baste koje su zauzele Pola ulice i parkinge

foto dana

video dana