I beogradski maturanti zaplesali: Štrausov kadril ulepšao Sava promenadu (FOTO)

Maturantski ples je projekat koji je pre devet godina počeo u Sloveniji i od tada je svake godine veći broj zemalja učesnica i polaznika završnih godina srednjih škola koji plešu na ulicama i trgovima svojih gradova

  • 2

Tradicionalna 11. po redu manifestacija "Ples maturanata" održana je danas u podne na Sava promenadi. Maturanti su zaplesali Štrausov kadril tačno u podne u više od 40 gradova Srbije.

Maturanti, ponosni smo na vas: Ovako je danas u podne plesala omladina u 40 gradova Srbije (VIDEO)

Beogradski maturanti su kraj svog školovanja obeležili plesom kadrila na potezu od Narodnog pozorišta do Etnografskog muzeja, ispred zgrade rektorata i Studentskog parka.

Foto: Tanjug/Tanja Valič Foto: Tanjug/Tanja Valič

U manifestaciji "Ples sa Evropom - maturantska parada" učestvovalo je oko 1.500 beogradskih maturanata iz 23 srednje škole i dve škole za decu sa posebnim potrebama.

Foto: Tanjug/Tanja Valič Foto: Tanjug/Tanja Valič

Maturantski ples je projekat koji je pre devet godina počeo u Sloveniji i od tada je svake godine veći broj zemalja učesnica i polaznika završnih godina srednjih škola koji plešu na ulicama i trgovima svojih gradova.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA