≫ 

Svečano otvoren FILMSTREET uz film "Kosa"

Počela nova sezona omiljenog letnjeg bioskopa pod zvezdama

  • 0

Sedmu godinu za redom svečano je otvoren Filmstreet letnji bioskop prikazivanjem legendarnog mjuzikla "Kosa" u Studentskom parku.

Prvoj ovogodišnjoj projekciji besplatanog bioskopa na otvorenom prisustvovalo je oko 2.000 gledalaca svih generacija, od starijih poklonika hipi pokreta do mlađe publike koja je po prvi put imala priliku da odgleda kultni film Miloša Formana.

U naredna tri meseca, Filmstreet će deset najlepših letnjih lokacija u Beogradu pretvoriti u bioskopske dvorane pod zvezdama. Posetioci manifestacije će do sredine septembra imati priliku da potpuno besplatno pod otvorenim nebom uživaju u 30 filmskih klasika i 3 pozorišne predstave uz druženje na travi, ćebetu, uz kokice i još jedno Filmstreet leto.

Foto: Promo Foto: Promo

Za posetioce sedme sezone, Filmstreet je pripremio popularna filmska ostvarenja poput "Dobri momci", "Mistična reka" i "Gospodar i zapovednik", kao i jedan od najboljih domaćih filmova dvadesetog veka "Skupljače perja", koji je svečano prikazan ove godine i na 70. festivalu u Kanu. Već sledećeg utorka, 13. juna, u Tašmajdanskom parku Filmstreet će publici predstaviti film "Rekvijem za gospođu J." Bojana Vuletića, pobednika ovogodišnjeg FEST-a za najbolju režiju.

Foto: Promo Foto: Promo

Veliku zahvalnost za podršku projektu Filmstreet duguje svojim dugogodišnjim partnerima – Ambasadi Sjedinjenih Američkih Država, Gradu Beogradu, Ministarstvu omladine i sporta, Opštini Stari grad, agenciji Red Communication, kao i kompanijama Bambi i Unilever bez čije podrške Filmstreet ne bi postao jedan od najpopularnijih beogradskih manifestacija.

(Telegraf.rs/ PR)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA