Vesnu i njenu bebu napao je čopor pasa u Batajnici: Mogli su da mi izvuku sina, da ga rastrgnu

- Sve se desilo juče ispred glavnog ulaza na groblje u Batajnici. Pored ulaza, nalazi se neka njiva iz koje je izleteo čopor pasa. Bili su poveći, lajali su i krenuli ka nama - izjavila je Vesna

  • 12

U subotu je čopor pasa napao majku sa dvomesečnom bebom u kolicama u Batajnici.

 

Pas lutalica ujeo devojčicu na času fizičkog u Zemunu!

 

Kako bi zaštitla bebu, majka Vesna Kekić, stala je između kolica sa detetom i pasa i boreći se protiv čopora jedna od životinja ju je ugrizla za nogu.

 

- Sve se desilo juče ispred glavnog ulaza na groblje u Batajnici. Pored ulaza, nalazi se neka njiva iz koje je izleteo čopor pasa. Bili su poveći, lajali su i krenuli ka nama - izjavila je Vesna.

 

Vesna je pokušala da ostane mirna i da ne beži, jer poučena iskustvima, to bi lutalice još više razjarilo.

 

- Mogli su da mi izvuku sina, da ga rastrgnu. Instiktivno sam odreagovala i postavila se između njih i kolica. Tada me je jedan ujeo za nogu - opisuje Vesna događaj.

 

Nakon toga, psi su se razbežali a Vesna je otišla na infektivnu kliniku.

 

Foto: Tanjug/Oksana Toskić

Foto: Tanjug/Oksana Toskić

 

- U pitanju je rana veličine oko tri centimetra na desnoj potkolenici. Posle svega, povreda nije toliko strašna, ali je strašno šta je moglo da se desi i šta tek može nekom drugom da se desi ukoliko se ovaj problem ne reši - poručuje ona.

 

Pošto je infektivna klinika dužna da obavesti "Veterinu Beograd" o svakom incidentu koji se desi zbog životinja, uskoro je Vesni zazvonio telefon, upravo iz ove službe.

 

- Šokirali su me kada su mi rekli da traže od mene da se vratim tamo, među čoporom pasa prepoznam onog koji je mene ujeo kako bi ga oni odveli na ispitivanje da li ima besnilo, koje verovatno nema, i zatim ga odveli u karantin - zaključuje Vesna.

 

Daljinac baner

 

(Telegraf.rs / Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fil

    18. jun 2017 | 15:05

    Ko je bolestan u ovoj drzavi? Da li sam dobro procitao? Trazili da prepozna psa koji je ujeo? Mozda hoce da mu stave nanogicu? Boze, koliko budem besan kad procitam ovakve apsurde. Da su joj istrgli i zaklali dete, sta bi onda pricali?

  • Rada

    18. jun 2017 | 15:38

    Idemo u evropu psi vazniji nego ljudi

  • Suxon

    18. jun 2017 | 16:31

    Šta treba da se desi pa da se psi sklone sa ulica. Zar je život psa važniji od čovekovog. Sramota.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA