Beograd je pun ovih stvorenja: Ako naletite na njih, možete da uradite samo jednu stvar! (FOTO)

Ukoliko se desi da pronađete nekog na pločniku, terasi i slično... i ako znate odakle su ispali, najbolje je da pokušate da ih/ga vratite nazad

  • 21

Mnoge Beograđane je prethodnih dana uplašio slepi miš na pločniku. Mnogi tačnije nisu ni znali kakvo se biće nalazi pred njima.

POSLEDNJI POZDRAV ZA NOSOROGE, SLEPE MIŠEVE, KORNJAČE: Ovih 11 vrsta životinja smo potpuno istrebili, a o tome niko ne priča (VIDEO)

U stvari, u toku je koćenje slepih miševa, pa se često dešava da mladunci ispadnu iz skloništa. Ukoliko se desi da pronađete nekog na pločniku, terasi i slično... i ako znate odakle su ispali, najbolje je da pokušate da ih/ga vratite nazad.

Kada mladunac ispadne na zemlju, šanse da preživi su minimalne nastrada od gladi, dehidriranja ili ga pojede neka mačka.

One koje ne možete da vratite u sklonište jer su mnogo visoka, najbolje je da kontaktirate Prirodnjački muzej u Beogradu.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA