21

Beograd je pun ovih stvorenja: Ako naletite na njih, možete da uradite samo jednu stvar! (FOTO)

Ukoliko se desi da pronađete nekog na pločniku, terasi i slično... i ako znate odakle su ispali, najbolje je da pokušate da ih/ga vratite nazad

Mnoge Beograđane je prethodnih dana uplašio slepi miš na pločniku. Mnogi tačnije nisu ni znali kakvo se biće nalazi pred njima.

POSLEDNJI POZDRAV ZA NOSOROGE, SLEPE MIŠEVE, KORNJAČE: Ovih 11 vrsta životinja smo potpuno istrebili, a o tome niko ne priča (VIDEO)

U stvari, u toku je koćenje slepih miševa, pa se često dešava da mladunci ispadnu iz skloništa. Ukoliko se desi da pronađete nekog na pločniku, terasi i slično… i ako znate odakle su ispali, najbolje je da pokušate da ih/ga vratite nazad.

Kada mladunac ispadne na zemlju, šanse da preživi su minimalne nastrada od gladi, dehidriranja ili ga pojede neka mačka.

One koje ne možete da vratite u sklonište jer su mnogo visoka, najbolje je da kontaktirate Prirodnjački muzej u Beogradu.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Beograđani, Mladunci, Sklonište, Slepi miš
Popularni komentari
 • R
  Rajko

  U srbiji zasticuju zivotinje a ubijaju ljude ovi pametnjakovici.

 • m
  mali Alek

  Saradnici grofa Drakule…. u filmu naravno, jadnim i bespomićnim bićima uvek treba pomoći, pogotovo što ih kao ljudski rod ugrožavamo i uništavamo im staništa!

 • M
  Majka

  A kako bilo da tebe neko lupi po glavu
  Stidi se.

foto dana

video dana