Dobri Vlasta vratio je dušu Beogradu: Pronašao je stari mobilni telefon i bačen novčanik, i uradio predivnu stvar (FOTO)

Poruka zahvalnosti uz njegovu fotografiju na Fejsbuk stranici "Moj Beograd dušu ima", mali je znak zahvalnosti za ono što je on učinio

  • 2

Džeparoša oduvek i svuda ima, ali i dobrih ljudi! Ovo potvrđuje slučaj od pre nekoliko dana kada su devojku Danicu Marković odžeparili u centru grada, a potom njen novčanik i telefon bacili.

Nindža Sarajka: Džeparoš ušao u tramvaj, a onda ga je savladala neustrašiva žena (VIDEO)

Nakon što je već blokirala karticu i prijavila sve policiji, javio joj se "dobri samarićanin", odnosno čovek koji je našao njena dokumenta i telefon da joj ih vrati.

Poruka zahvalnosti uz njegovu fotografiju na Fejsbuk stranici "Moj Beograd dušu ima", mali je znak zahvalnosti za ono što je on učinio.

"Sve pohvale, svaka čast, još uvek ima dobrih ljudi! Respekt za gospodina!", samo je jedan od komentara u kojima čestitaju gospodinu na poštenju i dobrom delu.

Foto: Facebook/Danica Markovic‎/MOJ BEOGRAD DUŠU IMA Foto: Facebook/Danica Markovic‎/MOJ BEOGRAD DUŠU IMA

Njen opis fotografije dobrog čoveka prenosimo u celosti:

"Možda ovo nije uobičajena slika za ovu grupu ali uz odobrenje osobe na slici moram je objaviti.

Naime, juče su me "odžeparili" (iz ranca su mi uzeli novčanik sa sve dokumentima i mobilni telefon) na uglu Knez Mihajlove i Kolarčeve. Naravno, sve sam kartice odmah blokirala i uredno u miliciji prijavila krađu (zbog dokumenata) gde sam doznala da je u Beogradu prava "epidemija džeparoša iz uvoza"(kao da domaćih nismo imali dovoljno). .

Danas me moja komšinica iznenadila vešću da me traži čovek koji je pronašao moj novčanik sa svim dokumentima i... mobilni telefon :-) . Moram da kažem da je telefon "na izdisaju" (još uvek služi svrsi) pa lopovima nije bio interesantan.

Vlasta (gospodin sa slike) je ukradene stvari pronašao u korpi za đubre na Zelenom vencu i zaista se potrudio da me pronađe kako bi mi sve pronađeno uredno vratio.

Neizmerno sam mu zahvalna i srećna sam jer MOJ BEOGRAD DUŠU IMA!!!"

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA