Motociklista teško povređen u udesu, hitno prevezen u Urgentni centar

Za pomoć su se najviše javljali astmatičari, hipertoničari

  • 0

Hitna pomoć je noćas imala ukupno 104 intervencija od kojih 27 na javnom mestu, dogodile su se četiri saobraćajne nesreće, a u jednoj od njih motociklista je zadobio teške povrede, izjavila je danas portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

 

Noć iza nas nije bila kakvu bih ja volela: Uznemirujući raport iz Urgentnog centra

 

Vatreni okršaj u Železniku: Upucan mladić (23), prevezen na reanimaciju

 

Ona je agenciji Tanjug kazala da su u nezgodi koja se dogodila u 19:37 u ulici Zorana Radosavljevića u Batajnici povređene ženska osoba od 17 i muškarac od 28 godina, a usled čega su prevezeni u Urgentni Centar.

 

Na Novosadskom putu kod skretanja za Plave horizonte u 20:23 ekipa Hitne pomoći koja je odgovorila na poziv, nije zatekla nikoga na licu mesta, navela je Macura.

 

U uluci Vojvode Šupljikca kod broja 31 na Vračaru, motociklista starosti oko 51 godinu zadobio je povrede koje se vode kao teška trauma. On je prevezen u Urgentni centar.

 

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

 

U saobraćajnoj nezgodi u ulici Bulevar Mihajla Pupina kod TC "Ušće" muška osoba od oko 23 godine zadobila je lakše telesne povrede.

 

Za pomoć su se najviše javljali astmatičari, hipertoničari, navela je Macura.

 

Tokom jučerašnjeg dana Hitna pomoć je imala ukupno 130 intervenciju, od kojih 46 na javnom mestu, a dogodilo se sedam saobraćajnih nezgoda u kojima nije bilo teških trauma.

 

Daljinac baner

 

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA