Plivanje u cik zore za ranoranioce: Bazeni u Beogradu otvoreni već od 6 sati ujutro

Za mlade, cene su još povoljnije

  • 4

Bez obzira da li je hladno ili toplo, kupači su na svojim pozicijama još od 6 ujutro na zatvorenom bazenu na Tašmajdanu. Do kraja termina, to jest do 8.30, smeni se oko 60 ranoranilaca.

Beograd, Jagodina, Novi Sad: Vrelo leto i još vrelije devojke (FOTO)

- Nije mi teško da ustanem. Čovek se mnogo bolje oseća kada je fizički aktivan. Prvo bazen, pa onda može kafa - ispričala je jedna gospođa za "Blic".

Dnevna karta na Tašu košta 300 dinara, ali ukoliko se uplati 12 termina ona iznosi 3.000. Za mlade, cene su još povoljnije.

- Kod nas studenti i učenici mogu da se rekreiraju po nižim cenama, odnosno čak 23 termina koštaće ih 2.500 dinara - kažu iz SRC "Tašmajdan".

I drugi bazeni nude mogućnost plivanja u cik zore, pa tako u SCR Vračar biznis plivanje se organizuje svakog radnog dana od 6.30 do 8.30. Dnevna karta iznosi 350, a mesečna 4.000 dinara. Značajne uštede mogu se ostvariti uplatom od tri meseca, koje će vas koštati 10.000 dinara.

Na bazenu SRC "Milan Gale Muškatirović" omogućen je termin za ranoranioce, ali kako kažu, ne koristi ga mnogo ljudi.

- Termini su radnim danima od 6.30 do 9 sati, a dnevna karta košta 390 dinara, dok je mesečna 4.300 - kažu sa vodenog kutka na Droćolu.

Foto: Tanjug/Dušan Aničić

Na Starom DIF-u pak biznis pakete podrazumeva bazen sa kardio teretanom ili saunom. To staje 350 dinara, a kombinacija bazena i teretane možete se koristii u periodu od 7 do 12 sati svakog radnog dana.

Na "11. aprilu" na Novom Beogradu takođe imaju termine "biznis plivanja", već od 6.30, a po ceni od 350 dinara, može da ostane sve do 8.30.

I na Olimpu na Zvezdari možete da se osvežite pre početka radnog dana. Kupanje od 6 do 9.30 staje 400 dinara, ali se gratis dobije ležaljka i kafa. Znatne uštede možete ostvariti ako odmah uplatite mesečnu kartu koja iznosi 3.000 dinara. Oni sa Voždovca i Banjice mogu da se rekreiraju na bazenu SC "Banjica" već od 7 sati. Taj termin, koji traje dva sata, košta 300 dinara, i podrazumeva se samo radnim danima.

Foto: Tanjug/Dušan Aničić

Na bazenima Košutnjaka nema biznis plivanja, a otvoreni su svakoga dana tek od 10 sati. Ta opcija, međutim, postoji u zatvorenom bazenu u Domu sportova.

- Za one koji vole rano jutarnje plivanje imamo termin od 7 do 9 sati. Karta za jedan termin iznosi 250 dinara, dok je mesečna 3.000 - kaže upravnik Doma sportova.

Zatvoreni bazen SKC "Obrenovac" radi samo tokom zime i tada je jutanjim plivačima na raspolaganju od 7 do 8.30 svakog radnog dana po ceni od 150 dinara.

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA