Besplatna radionica za sve roditelje đaka prvaka: Potrebno je samo da ispunite jedan uslov (FOTO)

Pripremite sebe i svoje dete za polazak u školu

  • 0

Prva Radionica za roditelje đaka prvaka održaće se u subotu, 26. avgusta i u nedelju 3. septembra od 16 do 19 sati u hotelu 88 Rooms u Beogradu. Da biste učestvovali u ovome, morate prvo da se prijavite, a to možete učiniti na sajtu ili putem linka.

Počela distribucija besplatnih udžbenika u školama

Evo šta morate da obezbedite detetu ako želite da ima dobru ocenu iz matematike

Roditelji će moći da dobiju korisne i praktične informacije i savete kako da svom detetu pruže pravu podršku i bez stresa ga pripreme za školu.

Radionica, koja je deo projekta "Neguj radost života", Centra za lični razvoj "Lepo mi je" će se sastojati iz dva dela. U jednom će, iskusna učiteljica uputiti roditelje u sve što je potrebno da znaju o nastavi i školi. A u drugom će, od mame prošlogodišnjeg đaka prvaka i iskusnog savetnika za lični razvoj saznati i naučiti kako da se sa svim tim informacijama o školi uspešno nose, kako da rade na sebi i pomognu detetu da se bolje koncentriše, opusti i adaptira na promenu.

- Za đaka prvaka, škola je ogromna promena u životu. Toliko velika da je čak i roditeljima teško da je zamisle i prihvate. Ali upravo roditelji moraju biti pravi oslonac detetu, kako bi uspešno savladalo promenu i istinski razumelo zašto je škola važna i kako da u njoj uživa. Zato, roditelji osećaju odgovornost da svoju ulogu odigraju najbolje što mogu, a pritom i njima samima treba podrška da se adaptiraju na nove okolnosti. Sve ovo su razlozi zbog kojih sam napravila ovu radionicu – istakla je Milica Stojiljković, autor radionice, savetnik za lični razvoj i mama prošlogodišnjeg đaka prvaka i dodala da će radionica biti besplatna za prvih 50 roditelja koji su se prijavili za prvi termin, kao i da će zbog velikog interesovanja, biti organizovana još jedna, nedelju dana kasnije, 3. septembra.

Foto: Promo/Marko Dzambic

Pored važnih informacija, praktičnih primera i vežbi, podrške i inspiracije, sa radionice će roditelji poneti i materijale koji im mogu poslužiti kao podsetnik za budući rad na sebi i sa detetom, đakom prvakom.

Organizator radionice je Milica Stojiljković, osnivač Centra za lični razvoj "Lepo mi je", koji je posvećen ličnom razvoju odraslih i dece, kroz praktikovanje adekvatne kombinacije metoda ličnog razvoja i veština komunikacije i poslovnog razvoja.

Programi Centra podrazumevaju različite nivoe i forme obuke: radionice, seminare, individualne konsultacije, predavanja. Radionica za roditelje đaka prvaka je program u okviru projekta "Neguj radost života", zahvaljujući kome svako može da radi na unapređenju svojih ličnih i profesionalnih kvaliteta i izabere da bude bolja verzija sebe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA