Posetite egzotičnu Indonežansku pijacu na Kalemegdanu 26. avgusta: Najsrećniji dobija dve avionske karte za Bali (FOTO)

Posetioci će tokom ove manifestacije na Beogradskoj tvrđavi imati priliku da osvoje 2x1 avionsku kartu za Bali

  • 3
Foto: Promo

U organizaciji ambasade Indonezije, u subotu, 26. avgusta, u okviru Kalemegdan Summer Festivala biće održana "Bali Wonderland", svojevrsna indonežanska pijaca na Beogradskoj tvrđavi u rovu kod Vojnog muzeja.

Ovaj grad u Srbiji poseban je i jedinstven po mnogo čemu, pa je i pijaca morala da bude posebna!

Beograd kao najlepše svetske metropole: Kalemegdan dobio novo osvetljenje i sada izgleda veličanstveno

Indonežanska pijaca je prvi deo manifestacije i osmišljena je da posetiocima predstavi kulturu Indonezije i pruži im mogućnost da osete duh ove egzotične zemlje u samom srcu Beograda. Program počinje u 19 časova.

Glavna atrakcija biće zvezde iz Indonezije, plesna grupa "Krida Budaya“, koja će se predstaviti publici u dva nastupa tradicionalnim balinežanskim plesom. Svaki ples je priča za sebe i jako su izraženi pokreti prstiju, ruku, glave i očiju. Ovakav spektakularan performans nemate prilike stalno da vidite i nikako ga ne smete propustiti!

Pored njih, nastupiće i zvezda sa naših prostora, kantautorka i live looping umetnica Tamara Ristić "Kezz“, prepoznatljiva po jedinstvenoj kombinaciji izvornog i modernog, prirodnog i elektronskog zvuka i jakoj emociji. Tamara je pobednica nekoliko regionalnih muzičkih takmičenja, a ove godine objavila je prvi album u izdanju Mascom Recordsa.

Foto: Promo

U toku programa, duh Indonezije imaćete priliku da iskusite i kroz brojne sadržaje. Na korneru Jungle Tribe turističke agencije moći ćete da se informišete o zanimljivostima ove destinacije i kako da otputujete tamo, zatim na korneru Ambasade Republike Indonezije studenti će moći da pronađu sve potrebne informacije o stipendijama koje nude i fotografišu se, a na korneru "Deca boje Bali“ naši najmlađi će moći da uživaju u bojama i druženju.

Tu će se naći i korner plesne grupe Ambasade Republike Indonezije gde ćete moći da naučite i po neki zanimljiv korak egzotičnog indonežanskog plesa i steknete zanimljivo iskustvo, zatim korner na kom ćete moći da se opustite uz "Vežbe disanja“ i korner "Henna tattoo“ za one koji bi želeli da ukrase svoje telo privremenom tetovažom.

Foto: Promo

Specijalno iznenađenje obezbedio je "Qatar Airways“ i na tom korneru, koji će se naći na samom ulazu, ćete moći da se fotografišete od 19 do 20.30 sati i putem random odabira fotografija na samom dešavanju osvojite 2x1 avionsku kartu za Bali.

Ulaz na Indonežansku pijacu biće besplatan za sve posetioce od 19 do 22 sata, dok će se program od 23 časa, na kom nastupa svetska zvezda Dyro, naplaćivati.

Trenutna cena karata za “Bali Wonderland” iznosi 1.090 dinara, a aktuelna je i akcija 3+1. Karte su dostupne na svim prodajnim mestima Eventima i DD ticketsa.

Foto: Promo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mina

    23. avgust 2017 | 20:26

    Free ulaz, random odabir dobitnika? Wow, bice extra cool, stizem sa svojom best ekipom na ovaj must visit dogadjaj! Nadam se da nece biti crowd i da ce biti nice vreme!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA