JEZIVO OBAVEŠTENJE UPRAVNIKA ZGRADE SLEDILO JE SVE: Niko ne može da prespava kod vas, bez mog znanja i moje dozvole! (FOTO)

Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka od ličnosti reagovao je na ponašanje jednog upravnika zgrade

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Pravda

    29. avgust 2017 | 21:21

    Švalerisanje odlazi u istoriju.

  • VladimirR

    26. avgust 2017 | 09:43

    Ako ja moram otkaz da pismeno najavim stanaru 30 dana pre iseljenja i u pravnik ima istom procedurom da najavi posetu! Ni najmilije ne primam u goste nenajavljene!

  • Nebojsa

    25. avgust 2017 | 23:16

    Ideja da se ima zakon za ovu oblast je odlicna. Nacin na koji je to uradjeno je ocajno lose. Sramnonje da su za pojedine likove koji nisu znali da beknu ni da kazu ni prostoprosirenu recenicu intervenisali likovi poput pomocnika ministra da se puste i dobiju licencu. Kada bih se kladio 80% bih ulozio da se ovo nije dogodilo u Srbiji jer nadlezna je komunalna inspekcija a ne policija kako je napisano a drugo kazna se ne naplacuje kako je propisano kucnim redom nego zakonom Trece pecat nije citak jer iz njega bi bilo jasno o kojoj zgradi se radi ali i coveku. Zakon jasno pise da profesionalni upravnik proverava broj stanara i da ako to ne ucini placa kaznu do 150 000 RSD a nacin da proveri ne postoji ako se ne krai zakon. Na zalost ceo zakon je tako napravljen da se ne moze sprovoditi ako se ne krai a onda to nije taj zakon koji treba. Mnogo je nedostataka i napravljen je za one koji su veliki i imaju vec sada 700 i vise stanova. Svi ispod toga su osudjeni na propast. I nije tacno da su to SNS kadrovi polagali. I ja sam polozio test iz ciste radoznalosti i hira bez realne namere da se time bavim jer je nemoguce time se baviti bez 700 stanova najmanje zbog ogromnih troskova, poreza i doprinosa na plate od 62%. Ne moze vise niko da naplacuje upravljanje ako ne plati poreze i doprinose na platu pa ni obican upravnik koji zivi u zgradi i nije licenciran. Duga je prica a malo karaktera da bi se sve objasnilo. Tvrdim da se zakon ne moze primeniti u praksi i to se lako dokazuje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA