Stoje vozovi: Prekid redovnog saobraćaja u Beogradskom čvoru

Međunarodni voz iz Bara stoji na ulazu u stanicu Topčider, voz iz Beča je u stanici Zemun, a međunarodni voz iz Sofije u stanici Rakovica

  • 4

Zbog pada kontaktne mreže na Starom savskom mostu u 19.30 časova, prekinut je redovan saobraćaj u Beogradskom čvoru što je dovelo do zakašnjenja i poremećaja u saobraćaju vozova, saopštio je "Srbija Voz" a.d.

U vozovima stjuardese, na noćnim linijama stjuardi: Još novina na srpskim prugama, ovako će ubuduće izgledati putovanje železnicom (VIDEO)

Međunarodni voz iz Bara stoji na ulazu u stanicu Topčider, međunarodni voz iz Beča stoji u stanici Zemun i međunarodni voz iz Sofije stoji u stanici Rakovica.

Nakon obezbeđenja dizel lokomotive iz Beograd Ranžirne biće omogućeno prevlačenje međunarodnih vozova do i od stanice Beograd.

Osoblje "Srbija Voz" a.d. obavestilo je putnike u vozovima koji stoje o nastaloj situaciji, navodi se u saopštenju.

Lokalni vozovi iz pravca Novog Sada odnosno Šida saobraćaju do stanice Zemun, a vozovi sa niške i barske pruge saobraćaće do stanice Rakovica odnosno Resnik.

Kako se dodaje, otklanjanje kvara na kontaktnoj mreži je u nadležnosti "Infrastrukture železnica Srbije" a.d.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • slađa

    11. septembar 2017 | 23:07

    "Infra" je desetkovana. Zato bez čuđenja. Neki misle da je "agencija" reč izašla iz raja i da sva rešenja napisana na papiru uvek odgovaraju praksi. Ali nije tako. Zato uvek treba čuti drugo mišljenje, pre nego što se nešto primeni. I naročito pre nego što se nešto desi.

  • Da oTo treba spreciti sto ga nisu zaradili kazne:-) :-) Zasto

    11. septembar 2017 | 23:05

    Ubacite autobuse snazi te se bruka .....

  • Banana

    11. septembar 2017 | 22:50

    Jel staje majstore? :-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA