Da li ste spremni za najluđi dan u Beogradu u poslednjih nekoliko godina? Parada, trka, utakmice...

Nedelja će za Beograđane biti puna zanimljivih događaja, koja će nužno za sobom doneti i veće gužve, i/ili zatvaranje dobrog dela ulica

  • 0

Otežano kretanje kroz grad očekuje sve koji će se drugog dana vikenda zaputiti ulicama prestonice. Zbog održavanja trke BGD 10K i Parade ponosa, mnoge saobraćajnice biće neprohodne.

Sve izmene saobraćaja u nedelju: Gužve u najavi od 17 do 22 sata

Mapa parade ponosa: Gde je polazak, a gde se završava šetnja (FOTO)

Okupljanje učesnika "Prajda" biće na Cvetnom trgu u nedelju, a kolona koja će ići od Trga republike krenuće u podne. Tako će uži centar biti blokiran, a trolejbuski saobraćaj prekinut na neko vreme.

Zastoj će napraviti i atletska trka koja startuje u 17 časova u Bulevaru Nikole Tesle kod Palate "Srbija". Od početka trke u 17 časova, do 20 sati spremite se na zastoje.

Dodatnoj ludnici i haosu u gradu doprineće održavanje dva važna sportska događaja. U nedelju u srpskoj prestonici u rasponu od dva sata počinju svoje utakmice Crvena zvezda i Partizan.

U 17 časova sastaju se Voždovac i Crvena zvezda na krovu tržnog centra Stadion, dok će meč između Partizana i Radničkog iz Niša početi u 19 časova u Humskoj.

Foto: Telegraf

Zadnji letnji dani i toplo vreme najavljeni za ovaj vikend izmamiće brojne građane napolje. Možemo očekivati pune bašte, pa će gužve biti ne samo u saobraćaju, već i na šetalištima. Dodatni plus će dati finale naših košarkaša, koji uveče od 20,30 časova igraju finale Evrobasketa. Beogradski kafići se utrkuju sa ponudom kako bi privoleli što više navijača u svoje bašte. Možemo da zamislimo kako će izgledati trgovi i glavne gradske ulice ukoliko osvojimo zlato.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA