Počela rekonstrucija ambulante od 15 miliona dinara u Vojvode Stepe (FOTO)

Prvi zavirite u početak radova na opštini Voždovac

  • 0

Građevinski radovi na sanaciji i rekonstrukciji ambulante u Ulici Vojvode Stepe 226 ovih dana su u punom jeku.

Radove finansira Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima Vlade Republike, a rekonstrukciju je inicirala opština Voždovac.

- Građani ovog kraja su nam se žalili na uslove u kojima se leče i mi smo inicirali totalnu rekonstrukciju ovog doma zdravlja, u koji nije uložen ni jedan dinar od same njegove izgradnje - blizu 40 godina. Sada se na ambulanti radi kompletna krovna konstrukcija, promenjeni su prozori i ulazna vrata, vrši se totalna rekonstukcija vodovodne, elektro i grejne instalacije – rekao je predsednik Savić prilikom obilaska radova.

Foto: Opsitna Vozdovac
Foto: Opsitna Vozdovac

- Vrednost ove investicije je oko 15 miliona dinara i očekujem da će za mese i po dana zdravstvena stanica biti spremna za rad - dodao je Savić.

On je istakao da opštine Voždovac planira da, u saradnji sa Kancelarijom za upravljanje javnim ulaganjima, uredi još voždovačkih domova zdravlja i precizirao da se u planu za 2018. godinu nalazi se i rekonstrukcija centralnih domova zdravlja u Ripnju i Kumodraž selu, koji takođe nisu obnavljani od same izgradnje.

Foto: Opsitna Vozdovac
Foto: Opsitna Vozdovac
Foto: Opsitna Vozdovac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA