≫ 

Donacija za kompletno renoviranje toaleta u vrtiću "Sveti Sava" (FOTO)

Zahvaljujući građevinskoj kompaniji Weber Saint Gobain renovirani su svi toaleti u vrtiću, zamenjene su pločice i kompletna sanitarija

  • 0

Deca i vaspitači vrtića "Sveti Sava" na Vračaru sada imaju bolje uslove za boravak i rad u svojoj predškolskoj ustanovi.

Zahvaljujući građevinskoj kompaniji Weber Saint Gobain renovirani su svi toaleti u vrtiću, zamenjene su pločice i kompletna sanitarija. Briga o lokalnoj zajednici je jedna od najvažnijih ciljeva kompanije Weber Saint Gobain.

- Kao društveno odgovorna kompanija, Weber Saint Gobain kontinuirano doprinosi unapređenju životne sredine i lokalne zajednice. Veoma smo ponosni na to što smo sa našim partnerima renovirali dotrajale toalete u vrtiću u "Sveti Sava" i obezbedili deci i njihovim vaspitačima kvalitetnije uslove. Mi brinemo o ljudima i njihovom okruženju je naš kompanijski moto, a brigom o deci ispunjavamo to naše obećanje -  izjavio je direktor Weber Saint Gobain Milan Lukić.

Direktorka Predškolske ustanove "Vračar" Emilija Đurđević zahvalila se kompaniji Weber Srbija u ime dece i vaspitača.

Foto: Promo/ Marina Lopičić

- Inicijativa za renoviranje toaleta potekla je od korisnika našeg vrtića i neizmerno nam je drago da je naišla na iskrenu želju jedne velike društveno odgovorne kompanije da pomogne lokalnoj zajednici - naglasila je Đurđević.

Foto: Promo/ Marina Lopičić

O kompaniji Weber Saint Gobain:

Weber je deo međunarodne grupacije Saint-Gobain koja je osnovana u Francuskoj davne 1665.godine i danas je jedna od najvećih svetskih industrijskih grupa, sa godišnjim prometom preko 43,2 milijarde eura i oko 193.000 zaposlenih. Weber kao članica Saint-Gobain grupe broji oko 10.000 zaposlenih i nalazi se u 60 zemalja širom sveta. Weber jedan od vodećih svetskih proizvođa a industrijskih maltera nudi kompletan asortiman rešenja razvijenih prema naprednim tehnologijama u cilju ispunjenja najviših tehničkih zahteva.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA