Umesto 50, ograničenje skače na 80 km/h! Evo na kojim lokacijama u Beogradu ovo stupa na snagu

U toku je revizija saobraćajne signalizacije na državnim putevima, kako bi se znakovi i oznake doveli u sklad sa propisima ili logikom saobraćajnih tokova

  • 4

Noćna mora za vozače koji moraju da voze 50 kilometara na čas na deonici od Zrenjaninskog do Pančevačkog puta, iako postoje tri saobraćajne trake u svakom smeru, uskoro bi trebalo da se završi.

U Topličkom okrugu zabranjeno polaganje vozačkog ispita: Auto školama preti zatvaranje

Naime, u JP Putevi Srbije rekli su da je u toku revizija saobraćajne signalizacije na državnim putevima, kako bi se znakovi i oznake doveli u sklad sa propisima ili logikom saobraćajnih tokova.

Celokupna revizija i novi plan saobraćajne signalizacije biće završeni do kraja 2018, ali iz Puteva Srbije kažu da neće čekati završetak i da će prvi radovi na usaglašavanju signalizacije uskoro početi, na deonicama za koje je projekat završen, a među njima je i saobraćajnica koja spaja Zrenjaninski i Pančevački put piše magazin SAT.

Ubuduće će na ovih 7,6 kilometara maksimalno dozvoljena brzina biti povećana sa 50 na 80 kilometara na sat, a potrebno je da i Sekretarijat za saobraćaj grada Beograda učini reviziju projekta saobraćakne signalizacije.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/magazin SAT)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CRNI GAVRAN

    5. oktobar 2017 | 09:22

    Treba 100 da bude

  • Buca

    5. oktobar 2017 | 09:13

    To treba spojiti do Zemuna.

  • Panta

    7. oktobar 2017 | 17:34

    Od Zemuna, tačnije od Pupinovog mosta pa do Pančevačkog puta izgradjen je pun profil autoputa sa po tri saobraćajne trake u oba smera. Po mom mišljenju bačene pare pošto nas je neki mudrac ograničio pa vozimo kao po starom Zrenjaninskom putu. Sad opet kao pomera se ograničenje na 80!? Autoput,pun profil, okolo njive... Neko ugnjetava, rekao bih zajebava ovaj narod! Dokle će nesposobni idioti da nam uredjuju đivot!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA