U protekle tri godine rekonstruisana sva beogradska groblja

Siniša Mali je naglasio da se Beograd menja, samim tim i sva njegova komunalna preduzeća, i da komunalni sistem Beograda danas mnogo bolje funkcioniše nego pre

  • 3

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali posetio je danas JKP "Pogrebne usluge" i razgovarao sa zaposlenima i sindikatima ovog javnog preduzeća.

On je naveo da su u protekle tri godine rekonstruisana sva groblja na teritoriji Beograda.

- Preduzeće ulaže u uređenje i obnovu grobalja i u nova grobna mesta, a godišnje se, nažalost, otvori više od pet hiljada novih grobnih mesta u gradu Beogradu. Ovo nije više ono preduzeće koje je bilo 2013. godine i u razgovoru sa zaposlenima stekao sam utisak da su zadovoljni onim što smo do sada uradili - rekao je Mali, koji je obišao rekonstruisane Aleju velikana i Aleju zaslužnih građana.

Foto: Beoinfo

On je naglasio da se Beograd menja, samim tim i sva njegova komunalna preduzeća, i da komunalni sistem Beograda danas mnogo bolje funkcioniše nego pre.

- Obišao sam svako komunalno preduzeće na teritoriji grada, razgovarao sa zaposlenima i predstavnicima sindikata i zajedno pravimo plan za 2018, 2019, 2020. godinu. Zajedno ćemo u jednom socijalno-ekonomskom dijalogu raditi na novom pojednačnom kolektivnom ugovoru koji nas očekuje početkom sledeće godine - rekao je gradonačelnik.

Foto: Beoinfo

Događaju su prisustvovali pomoćnik gradonačelnika Borko Milosavljević i direktor JKP "Pogrebne usluuge" Dragan Baltovski.

Foto: Beoinfo

Daljinac

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • čarls bronson

    12. oktobar 2017 | 15:50

    Još samo da upravnik Bežanijskog groblja ne daje radnicima zadatke da subotama i na Zadušnice , kada su posete veće, kose travu, seku granje, teraju lišće nekim prebučnim mašinama. Ostalo je sve dobro .

  • Deki

    13. oktobar 2017 | 06:08

    DA mi je znati šta su rekonstruisali na Zemunskom?

  • Milan

    12. oktobar 2017 | 22:29

    Kakva rekonstrukcija groblja, pa tri godine preskacemo ogradu na groblju na Bezanijskoj kosi, jer je mala bocna kapija zakljucana, tako da morate da kruzite citav kilometar da bi ste usli Komentar se odnosi na bocnu stranu, tj malu kapiju, gledajuci prema auto put Beog4rad Zagreb Bruka i sramota Javasluk i nestruka Bas ih briga za stare i isnemogle Najjeftiniji zivot, najskuplja sahrana

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA