Šokantno priznanje u emisiji uživo: Maja iz Beograda ispričala šta joj sve dečko radi jer je patološki ljubomoran, svi u studiju zanemeli! (VIDEO)

Emisija zabavnog karaktera danas je iznenadila sve slušaoce, kada se javila devojka i ispričala da joj je dečko patološki ljubomoran, kao i da ga se plaši

  • 15

Na TDI radiju, u emisiju "Antidepresiv", javila se Maja, jer je tema današnje emisije ljubomora

POTRESNA životna priča Zorane iz Zadruge: Otac je godinama zlostavljao majku, a zbog nemaštine se kupala kod komšinice...

Ona je voditeljima ispričala da je već neko vreme u vezi sa dečkom koji je izolovao od prijatelja i porodice, ne da joj da se viđa ni sa kim, čak i njih dvoje retko izlaze. Zajedno žive već 3 godine.

Međutim, kada su pre neko veče otišli u pozorište da gledaju predstavu u kojoj glavnu ulogu igra Ivan Bosiljčić, on joj je napravio scenu.

- Bio je ljubomoran na Bosiljčića, kaže da sam stalno gledala u njega, što je i logično jer smo došli da gledamo predstavu. Najveći problem je nastao kada sam na kraju ustala da mu aplaudiram (kao i svi). To je protumačio kao moje otvoreno nabacivanje Bosiljčiću - rekla je Maja.

Veče posle toga dozvolio mi je da izađem sa jedinim prijateljem koji mi je ostao, samo zato što je on homoseksualac.

Međutim, samo što sam izašla iz stana, počeo je da mi šalje poruke, rekao je da nas prati i da čeka da moj drug izađe iz kola kako bi ga zgazio svojim automobilom - ispričala je uplašena devojka.

Foto: Profimedia/Alamy

Na pitanje voditelja da li se plaši dečka, odgovorila je potvrdno, ali je uprkos tome i dalje s njim.

U emisiju je potom uključen psiholog Marko Brakočević, koji je devojci savetovao da se odmah obrati policiji, jer je u ozbiljno opasnoj situaciji.

- Izolacija od prijatelja, vezivanje za sebe, stvaranje osećaja da žrtva i finansijski zavisi od zlostavljača, to je ozbiljna patologija. Preporučujem joj da se što pre obrati policiji - rekao je psiholog.

U emisiju su se potom uključivali i slušaoci koji su Majinu situaciju opisali kao "skokholmski sindrom", u kom se žrtva vezuje za mučitelja.

Na pitanje Maji šta će se desiti, ako njen dečko sluša "Antidepresiv", i ako je čuo šta je rekla, samo je odgovorila:

- Verovatno će poludeti  - rekla je ona.

Emisija je šaljivog karaktera, ali snimak razgovora sa Majom voditelji su puštali nekoliko puta, i  čak tražili od nje podatke dečka, jer njih dvojica hoće da ga prijave policiji.

Ispovest Maje počinje na 06:42:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • slavica d.

    18. oktobar 2017 | 20:43

    Čisto sumnjam. Naprotiv. Curo, begaj i spasi se što pre!!!

  • Anonimus

    18. oktobar 2017 | 23:49

    Nacijo pre par godina se desio masakr u Leskovcu, u pitanju je bilo lice koje je ispoljavalo ljubomoru i agresivno ponasanje. Zabranjivao je kontakt sa roditeljima i sa prijateljima. Da ne ulazim dalje u pricu, incident je zavrsen sa fatalnim posledicama, 4 ubijenih. Devojko obrati se policiji i bezi na vreme, sve je podlezno promenama ali je zivot samo jedan. Takve osobe se ne menjaju, i potencijalna su opasnost za ljude u svojoj blizini. Nadlezni organi, porodico, reagujte na vreme...!!!

  • Sun

    19. oktobar 2017 | 12:57

    Pa realno, ona je veci bolesnik od njega, cim ga trpi 3 godine!! ima i takvih zena, koje vole tu vrstu zlostavljanja i vezivanja samo za sebe..ona je rob ludoj osobi, a i sama je luda!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA